Zor İnsanlarla Başa Çıkma ve Öfke Kontrolü Eğitimi Verildi

ATSO KOBİ Akademisi eğitim takvimi çerçevesinde, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBB ETÜ Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi işbirliğinde Zor İnsanlarla Başa Çıkma ve Öfke Kontrolü eğitimi verildi. ATSO Meclis Salonu’nda düzenlenen eğitimin açılış konuşmasını yapan ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Anlıak, “İş hayatı, aynı zamanda zorluklarla mücadeleyi bizlere öğretiyor. Bilhassa anlaşılması ve geçinmesi zor insanlar, işletmelerimizin her kademesinde karşımıza çıkabiliyor. Bu konuyu yalnızca iş hayatı olarak da sınırlamamak gerekiyor. Yaşamımızın her alanında keskin ve sert çizgileri olan; tavizsiz kişilerle karşılaşabiliriz.

Bu eğitim, zor insanları tanımamızı ve mücadelemizi kolaylaştırmamızı sağlayacak” dedi.

Anlıak, konuşmasına şöyle devam etti:

“Bugünkü eğitimi verecek olan Sayın Adnan Erbaş, Oda-Borsa Camiası’nın yakından tanıdığı bir isim. Kendisi bizi kırmayıp Odamız’a ikinci kez geldi. Sayın Hocamız ile geçen yıl da video konferans üzerinden eğitim düzenlemiştik. Kendisine teşekkür ediyor; eğitimimizin yararlı geçmesini diliyorum.”

Anlıak’ın konuşmasının ardından TOBB ETÜSEM Eğitim Danışmanı ve Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Adnan Erbaş, “zor insan” tanımını yaparak, zor insanlara yaklaşım, iletişim yöntemleri, öfkeyi yönetme gibi başlıklarda ayrıntılı sunum yaptı. Yaklaşık 3 saat süren eğitimin sonunda Katılım Belgesi verildi. #ATSOKOBİAkademisi

Editör: Haber Merkezi