Zirai Don Desteği Ödemesi Başlıyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali ÖZKAYA geçtiğimiz aylarda Çay ve Sultandağı ilçeleri başta olmak üzere ilimizde yaşanan zirai don sebebiyle açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Özkaya açıklamasında “Çay ve Sultandağı ilçelerimiz başta olmak üzere ilimizde meydana zirai don sebebiyle zarar gören kiraz üreticilerimize Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından 20 Milyon TL destek paketi açıklanmıştı. İnşaallah Çarşamba günü 18.00 den itibaren başlamak üzere tarım il müdürlüğü tarafından hesaplanan zarara göre belirlenen miktarlar çiftçilerimizin hesaplarına aktarılmaya başlanacak ve önümüzdeki günler içerisinde de işlemleri tamamlanacak.

Buradan bir kez daha tüm çiftçilerimize ve üreticilerimize hayırlı uğurlu olsun diyorum. Her daim Afyonkarahisarlı çiftçilerimizin ve üreticilerimizin yanında olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Tarım ve Orman Bakanımız Prof. Dr. Vahit Kirişci’ye ve emeği geçen herkese göstermiş oldukları yakın ilgi nedeniyle Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz adına teşekkür ederim.” Dedi

Editör: Haber Merkezi