Zeybek’ten Serteser ve Çelikten’e Tebrik Ziyareti

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ile Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten’e “hayırlı olsun” dileklerini iletti. Ziyarette ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kumartaşlı da yer aldı.

“UYUM, ŞEHRE POZİTİF YANSIYOR”

Ziyaret hakkında değerlendirmede bulunan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Geçtiğimiz ay içerisinde yapılan Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinden sonra hem Oda Başkanımız’ı, hem Meclis Başkanımız’ı hayırlı olsun ziyaretinde bulunalım istedik. Daha önce Milletvekillerimiz ile geldik; ‘ama ben bunu saymıyorum biz kendimiz geleceğiz’ demiştik. Ben her iki kardeşimize de, Hüsnü Bey’e de, Mustafa Bey’e de çalışmalarında başarılar diliyorum. Bugüne kadar, hamdolsun bizim görev yaptığımız süre içerisinde çok uyumlu bir çalışma gerçekleştirdik. Tabii uyum bir şehirde uyum olması, o şehre pozitif olarak yansıyor. Yeni dönemde de yine hep birlikte el ele vererek Afyon’un gelişmesi, Afyon’un bir adım daha ileriye gitmesi için ne gerekiyorsa hep birlikte çalışacağımızdan eminim. İki arkadaşımıza da, de hayırlı uğurlu olsun diyorum. Başarılı çalışmalar diliyorum” dedi.

“AFYON İÇİN TEK VÜCUT”

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de ziyaret dolayısıyla teşekkür etti. Serteser, “Bu ziyaretinizden dolayı çok mutlu olduk. Daha önce de ziyaret etmiştiniz ama siz ‘Hususi geleceğim’ dediniz, bu da bizi mutlu etti. Sizin de ifade ettiğiniz gibi geçtiğimiz ay seçimlerimiz tamamlandı. Sayın Meclis Başkanımız’la birlikte 4 sene bu görevi inşallah hep birlikte devam ettireceğiz. Sizin de dediğiniz gibi hakikatten Afyon bütün yerel yöneticileri, siyasileri, tüm kurum müdürleri epeyce uzun bir süredir uyum içinde çalışmakta ve bu da şehre yansımakta. Bu güzel ilişkiye, bu güzel uyuma hep birlikte biz de daha önce olduğu gibi bundan sonra da katkı sağlayacağız. Önümüzde önemli hep birlikte yapacağımız önemli işler var. Afyon’u daha ileri seviyelere götürmek için hem ekonomisinde, hem diğer alanlarında birlikte çalışacağız. Bu bakımdan da sizlere daha önce olduğu gibi bundan sonrada teşekkür ediyoruz. ‘Hep birlikte Afyon için tek vücut’ diyoruz. Geldiğiniz için tekrar teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” diye konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten de “Hayırlı olsun ziyaretiniz için çok teşekkür ederiz. Seçim bitti, bundan sonra Afyon için birlik ve beraberlik içerisinde, hep beraber Afyon merkez odaklı olmak üzere, uyum yanında dayanışma içerisinde, inşallah özellikle Afyonumuz’daki dayanışmayı pekiştirmek, birlikte hareket etmek, yeni yeni projelerle hep beraber yürümek için görev aldık. Allah bizleri utandırmasın. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Sizleri biliyoruz zaten. Dolayısıyla da Afyon için ne gerekliyse biz sanayicilere de aynı zamanda sektörel gidişatımıza da katkıda bulunmak için seçildik. Dolayısıyla hep beraber hareket edeceğiz. Teşekkür ederim ziyaretiniz için” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi