Zeybek,“Şehrimizi halkımızla birlikte ortak akılla yönetiyoruz”

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi ve Kışlacık Mahallesinde incelemelerde bulundu. Seçim öncesinde, gittiği her bir noktada ve çıktığı her platformda, "sorunları yerinde çözeceğiz" diyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, göreve geldikten sonra, mahalle muhtarlarının ilettiği sorunları yerinde görüp incelemeye devam ediyor.

İlk ziyaretini Kışlacık Mahallesi’ne gerçekleştiren Başkan Zeybek Mahalle Muhtarı Ahmet Demir ve vatandaşlarımızın dertlerini dinleyerek talep ve önerilerini aldı. Daha sonra Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesine geçen Zeybek Başkan, mahallede yer alan bazı cadde ve sokaklardaki toprak yolların en kısa zamanda asfaltlanması talimatını verdi.

Şehrimizi halkımızla birlikte ortak akılla yöneteceklerini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Toplumumuzun tüm kesimleriyle birlik ve beraberlik içinde olarak üstesinden gelemeyeceğimiz iş yok. Afyonkarahisarlılar hizmetin en iyisine layık” diye konuştu. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlarımız ise teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi