Zeybek ve Ak Parti Teşkilatından Başkan Çoban'a ziyaret

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen ile birlikte parti teşkilat yöneticilerini makamında kabul etti.

AK Parti'den adaylığının açıklanmasının ardından ilk etapta bireysel olarak Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret eden Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek bu kez de partisinin il teşkilat yöneticileriyle birlikte Başkan Çoban'a nezaket ziyaretinde bulundu.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen ile Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser başta olmak üzere; kadın kolları ve gençlik kolları dahil tüm teşkilat yöneticilerinin katıldığı ziyarette, Afyonkarahisar'a kazandırdığı hizmetlerden dolayı Başkan Çoban'a teşekkür eden Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar'a son 10 yılda çok büyük hizmetler yapıldığını söyledi.

  1. duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Burhanettin Çoban ise AK Parti’nin ve Mehmet Zeybek'in seçimden zaferle çıkacağına inandığını belirtti. Mehmet Zeybek'in yanında, partisinin hizmetinde olduğunu bir kez daha dile getiren Başkan Çoban, elinden gelen desteği vereceğini sözlerine ekledi.
Editör: Haber Merkezi