Zeybek, “Rahmet, Minnet ve Saygıyla Anıyoruz”

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkanımız Zeybek mesajında Atatürk'ün tüm dünyada hayranlık uyandıran başarıları, düşünceleri, liderlik yeteneği ve üstün kişiliği ile tarihe mâl olmuş bir lider olduğunu vurguladı.

Zeybek Başkan 10 Kasım mesajında şu görüşlere yer verdi: “Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal’i ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümünde saygıyla yâd ediyorum. İstiklal mücadelemize önderlik eden, aziz milletimizin eşsiz fedakârlığıyla bu destansı mücadeleyi zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, üstün askeri yönetimi ve kararlı duruşuyla, başarılı bir komutan ve lider olarak dünya tarihinde saygın bir yer edinmiştir.

Dünyada pek çok topluma istisnasız bir örnek olan Gazi Mustafa Kemal’in önderliğinde geçmişimizden aldığımız güçle tüm ülkemiz, sağlam adımlarla ilerlemeyi ve büyümeyi sürdürmektedir. Geleceğe her zamankinden daha büyük bir ümitle, daha büyük bir kararlılıkla yürürken bizler de bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'en büyük eserim' dediği Cumhuriyetimize sahip çıkıyor, ülkemizi daha ileriye taşıyacak adımları yılmadan, yorulmadan hayata geçiriyoruz. Atatürk'ün bize miras bıraktığı Türkiye Cumhuriyeti'ni muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak adına daha fazla çalışıp daha fazla üretmeye devam edeceğiz. Milletimiz, şehitlerimizin kanları ve gazilerimizin fedakârlıklarıyla savunulan bu vatan ve bayrağı sonsuza kadar korumaya kararlıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete irtihalinin 84’üncü seneyi devriyesinde Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakârca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle, şükranla anıyorum.

Editör: Haber Merkezi