Zeybek projelerini açıklamaya devam ediyor

AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Zeybek projelerini “Şehrimizin geleceğinde hepimizin imzası olsun” sloganıyla açıklıyor. Zeybek ilimiz için yapacağı projelerin bir kısmını yedi başlık altında kamuoyuna duyurdu.

Afyonkarahisar halkının beklentileri yönünde projeler hazırlayan Belediye Başkan adayı Mehmet Zeybek, bu projeleri kamuoyuna tek tek duyuruyor.

Trafik rahatlayacak

“Trafik Ulaşım ve otopark projeleri” hakkında bilgi veren Zeybek bunların, şehir içi trafik düzenlemeleri, teknolojik otoparklar, hafif raylı sistem,hologramik yaya geçitleri, ilkel görüntü oluşturan kasisler yerine hız uyarı sistemleri kurulacağını söyledi.
 

Jeotermal projeleri
 

AFJET’te 8 bin ile 10 bin konut kapasite artırımı yapacağını kaydeden Zeybek, AFJET’te yeni Jeotermal sahaların açılması, AFJES elektrik üretiminde kapasite arttırılması ve Jeotermal Park kurulacağını ifade etti

Semt poliklinikleri ve spor lisesi

Sağlık ve spor projeleri hakkında da bilgi veren Zeybek, sağlık için şehrin belirli noktalarına semt poliklinikleri kurulacağını duyurdu. Zeybek bununla birlikte şehrimizde spor lisesi kazandırmayı hedeflediğini ifade etti.

İlimize millet bahçeleri geliyor

Şehirleşme konusundaki proje ise;Kentsel dönüşüm sahaları, Sanat okulu arazisinin millet bahçesine dönüştürülmesi, Garnizon Komutanlığı'nın arazisi millet bahçesine dönüştürülmesi,Eski Devlet Hastanesiarkasındaki Cirit KayalığınınMillet Bahçesine dönüştürülmesi.

Sosyal ve kültürel projeler

Sosyal, kültürel ve turizm projeleri hakkında da bilgi veren Zeybek, “Afyonkarahisar Kalesi teleferik tesisi, Türk Otağı kültürel tesisi,Bilim Park, Mermer Park,Eski İzmir istasyonu Sosyal Tesisi, Ali Çetinkaya Garı rekreasyon alanı,Şehir giriş yapıtları, İsmet Atilla Kültür Merkezi” dedi.

İstihdam projeleri


Jeotermal ile ısıtılan teknolojik seraların bulunduğu bölgeye İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulacağını duyuran Zeybek, AFBOX yeni nesil büfeler oluşturacak ve istihdama katkı sağlayacak projeler yapacaklarını duyurdu.

Eğitim projeleri

Eğitim projelerinin de hazır olduğunu kaydeden Zeybek bunun için Çocuk Üniversitesi ve Meslek edinme kursları yapacaklarını ifade etti.

Zeybek önümüzdeki günlerde yeni projelerini de kamuoyuna duyuracağını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi