Zeybek, Konya buluşmasında
AK Parti Afyonkarahisar il başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Konya İl Teşkilatının, İl Başkanları, Yürütme Kurulu Üyeleri ile söz konusu illerin gençlik ve kadın kollarının başkanlarını bir araya getirmek amacıyla düzenlenen toplantıya katıldı. 
AK Parti Afyon İl Başkanı Mehmet Zeybek; toplantıyı il teşkilat mensuplarının bir araya gelip tecrübe paylaşımı yapılması bağlamında önemsediklerini belirterek, şunları kaydetti:
"Belki de ilk defa böyle bir toplantı organize ediliyor. İnşallah ikinci toplantıya da biz ev sahipliği yapacağız. Ancak ben öncelikle Konya'nın bu güzel ev sahipliği için İl Teşkilatı'na teşekkür ediyorum."
"Konya Buluşması" adı altında düzenlenen programda AK Parti AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Konya'ya, partiye ve ülkeye faydalı olmak adına büyük bir sorumluluk üstlendiklerini söyledi.
"Bunun altında kalmamak için çok çabalamalıyız" diyen Sorgun, "Büyüklerimizin bir sözü var 'derdimi seviyorum' ve 'derdi olmayan dünyaya yüktür' diye... Hakikaten insanın bir derdi olmalı ve o derdini sevmeli. Aksi takdirde başarı gelmez. Onun için bizler de derdimizi seviyoruz ve dünyaya yük olmadan şehrimizin ve partimizin yükünü almaya gayret ediyoruz" dedi.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise il teşkilatlarının çalışmalarının önemine değindi.
Başkan Akyürek, "İl Başkanlığı önemli bir görev. Onlar hiçbir karşılık beklemeden sadece milletine ve şehrine faydalı olmanın gayretindeler. Tabii il teşkilatlarımıza her zaman şunu tavsiye ediyoruz. İlk önce niçin çalışıyoruz sorusunun cevabını aramalılar. Bizler milletimiz için, şehrimiz için ve ülkemiz için çabalıyoruz. Büyük bir dava için çalışıyoruz" diye konuştu.
Programa katılan Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi de komşu illerin teşkilatlarını Konya'da görmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Programın sonunda AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, toplantıya katılan il başkanlarına üzerinde Mevlana Türbesi işlemeli birer tablo hediye etti. Davetliler, Mevlana Türbesi'ni ziyaret ederek, Konya'daki programlarını tamamladı.
 
 
Editör: Haber Merkezi