Zeybek, “Halkımızdan ciddi bir teveccüh var”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye başkan adayı Mehmet Zeybek 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi, Afyonkarahisar Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Suat Diler, Hizmet-İş Sendika Başkanı İbrahim Gürbüz, Afyonkarahisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Çankaya, Öz Büro-İş Sendikası Başkanı Selami Ata ve Türk Harb-İş İl Temsilcisi Yasin Öztürk'ü ziyaret etti. Zeybek, oda ve sendika başkanlarının talep ve isteklerini dinledi.

Zeybek ziyaretlerde yaptığı konuşmada, “Afyonkarahisar Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği binasında hizmet veren tek oda. Üyelerinizin ve odanızın bir takım sıkıntıları olduğunu biliyorum. Rahmetli İbrahim Kavas’ın ileri görüşlülüğü ile 2. Küçük Sanayi’ye modern bir birlik binası kazandırdı. Suat başkanımız 2014 yılında seçildiğinden bu yana odası iyi işler yapmaya çalışıyor. Seçim süresince odalarımızı ve esnafımızı ziyaret ediyorum. Bazı odaların yer bulma sıkıntısı ve üye azlığından dolayı kapanma tehlikesiyle karşı karşıya. 1. Küçük Sanayi’de dükkânı olan mobilyacı arkadaşlarımızın dükkânları var. Bana sürekli ‘eski sanayi taşınacak mı’ diye soruyorlar. Seçilmemiz halinde tarafsız, adil bir şekilde bu konu üzerinde çalışmalar yapacağız. 2. Küçük Sanayi’deki esnafımıza mağdur etmeyeceğiz. Belediyede mobilya konusunda bir ihale olunca muhatabım Afyonkarahisar Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası olacak. Odanın daha fazla aktif olması için faaliyetlerine her türlü destek vereceğim. Mesela bir fuara gidecekseniz. Araç konusunda destek vereceğim. Yani sizlere her türlü desteğe hazırım” dedi.

“Halkımızdan ciddi bir teveccüh var”

Öz Büro-İş Sendikası Başkanlığı ziyaretinde sendika üyelerine seslenen Zeybek, “AK Parti seçim koordinasyon merkezinin yapmış olduğu program çerçevesinde arkadaşlarımızla birlikte burayı altıncı sivil toplum örgütü olarak ziyaret ediyoruz. AK Parti olarak sahadayız ve inşallah sıkıntı gözükmüyor. Milletimiz bunun bilincinde.Halkımız nereye oy vereceğini ve hizmetin kimler tarafından geleceğini biliyor. Bugüne kadar yapılan hizmetleri birebir yakından takip ediyoruz. Bizde halkımızın isteklerine, taleplerine kulak vererek ortak akılla belediyeyi yöneteceğimizi ifade ediyoruz. İyi bir görüş alış verişi oluyor. Halkımızdan memnunuz. İl Başkanlığı dönemimde de halkımız mahcup etmedi, belediye başkanlığı adaylığı sürecinde de bizleri mahcup etmeyeceğine inanıyorum. Bizim hesap etmediğimiz bir şekilde destek veriyorlar. Halkımızın ciddi bir teveccühü söz konusu. 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde de inşallah bizi yanıltmayacaklarından eminiz. İnşallah 31 Mart’ta sonraki süreçte sorunları biliyoruz, sorunları arkadaşlarla yerinde istişare edip çözüme kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan adayı Zeybek’in ziyaretlerine, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, İl yönetiminden Mustafa Kardaş, Yakup Yılmaz, Davut Yılmaz, Osman Ulupınar ve Merkez İlçe yönetim kurulu üyesi İsmail Kızılçay eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi