Zeybek Başkan’dan Toptancı Hal Esnafına ‘Teşekkür’ Ziyareti

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Belediyemiz öncülüğünde pandemi günleri boyunca COVİD-19 salgını dolayısıyla karantinada olan ihtiyaç sahibi ailelerimize meyve desteğinde bulunan toptancı hal esnafımıza teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette hal esnafının yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkanımız Mehmet Zeybek, talep ve önerileri dinledi.

Toptancı Hal Esnafı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere Belediyemiz Yardım Birimine teslim edilen meyveler pandemi günleri boyunca vatandaşlarımıza dağıtılmıştı.Bu süreçte hal esnafımızın zor durumda kalan hemşerilerimize destek olduğuna dikkat çeken Başkanımız Mehmet Zeybek, birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergilediklerini ifade etti.

Hal esnafının dayanışma örneği sergilediğini ifade eden Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, “Sağolsun toptancı hal esnafımız pandemi günlerinde evlerinden çıkamayan ihtiyaç sahibi ailelerimize meyve desteğinde bulunmuştu. Bizde Afyonkarahisar Belediyesi olarak pozitif olan vatandaşlarımıza bu meyveleri dağıtmıştık. Afyon esnafına yakışır bir şekilde birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergilediler. Allah kazançlarını bol ve bereketli kılsın” dedi.

Editör: Haber Merkezi