Zeybek Başkan’dan Sanayi Esnafına Ziyaret

Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek her fırsatta esnafı ziyaret ederek sorun ve taleplerini birinci elden dinlemeye ve çözüm üretmeye devam ediyor. Başkanımız Mehmet Zeybek, yoğun programlarına karşın vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelmeyi ihmal etmiyor. Her fırsatta esnafla bir araya gelmeye özen gösteren Başkanımız Zeybek, sorunlarını dinleyerek taleplerini alıyor.

Başkanımız Zeybek, göreve geldiği günden beri düzenli olarak gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Zeybek Başkan esnafa bol ve bereketli kazançlar diledi.

"GÜÇLÜ ESNAF, GÜÇLÜ AFYONKARAHİSAR DEMEK"

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnafa büyük önem verdiğini belirten Başkanımız Zeybek; “Afyonkarahisar Belediyesi olarak her zaman esnafımızın yanındayız. Esnaflarımızın gelişmesine katkı sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Onlarla omuz omuza vererek şehrimizi güzelleştiriyoruz. Toplumuzun her kesimi ile diyalog halinde oluyor, fikirlerini önemsiyoruz. Esnaf ve vatandaşımızın düşünceleri bizim için çok önemli. Biliyoruz ki güçlü esnaf, güçlü Afyonkarahisar demek. Onun için her zaman esnafımızla iş birliği içinde olmaya devam edeceğiz. Kentimizi birlikte yöneteceğiz, birlikte güzelleştireceğiz. Bizleri ağırlayan tüm esnaf dostlarımıza ilgileri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyor, işlerinde bol kazançlar diliyorum” dedi.

“RABBİM İŞLERİNİ RAST GETİRSİN”

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, şunları söyledi. “Emekle, alın teriyle işlerini yapan ve şehir ekonomimize katkı sağlayan eski sanayi esnafımızı ziyaret ederek, ayaküstü sohbet ettik.Gülümsemeyle karşılanmak, dost selamını almak, gönül gönüle selamlaşmak gibisi yok! Bize ikram edilen çaylar eşliğinde, güzel Afyon’umuz hakkında hoş sohbet ettik. Dün, bugün, yarın ve her zaman sanayi esnafımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Talep ve önerilerini dinlediğimiz esnaf kardeşlerimize kolaylıklar dileyip, hayırlı ve bereketli bir kazanç sağlamaları temennisinde bulunduk. Rabbim işlerini rast getirsin.

Editör: Haber Merkezi