Zeybek Başkan’dan Sanayi Esnafına Kandil Ziyareti

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, sanayi esnafını ziyaret etti. Cumartesi günü Berat Kandili dolayısıyla 1. Küçük Sanayi Sitesi ve giden Zeybek Başkan, esnafımızla biraraya geldi.

Belediye Meclis Üyemiz Bahaddin Savrukoğlu ile birlikte esnafa kandil ziyaretinde bulunan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Berat Kandillerini kutlayarak esnafımıza kandil helvası ikram etti. Ziyarette sanayi esnafının büyük ilgisiyle karşılanan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, talep ve önerilerini aldı.

TALEP VE ŞİKAYETLERİNİ ALDI

Ziyaretin öneminden bahseden Başkanımız; “Bu mübarek günümüzde yaz-kış, yağmur-çamur demeden alın teri döken sanayi esnafımızın Berat Kandillerini kutladık ve kandil helvasını ikram ettik. Ayaküstü yaptığımız sohbette esnafımızın hal ve hatırlarını sorarak, talep ve isteklerini dinledik. Kendilerine kolaylıklar dileyip, hayırlı ve bereketli kazanç sağlamaları temennisinde bulunduk. Biz büyük bir aileyiz, dostluk ve sevgi bağlarının kuvvetlendirilmesi noktasında ziyaretler önemli bir yer tutuyor. Bizde bu noktada üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Esnafımıza, vatandaşlarımıza yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalışıyoruz. Bu vesileyle talep ve şikayetlerini de öğrenmiş bulunuyoruz. Berat Kandili olması dolayısıyla yapılan her bir ziyaretin, verilen her bir selamın önemi daha da kıymetli bizim için. Rabbim tüm esnafımızın işlerine bereket versin, Milletimize huzur ile birlik beraberlik içinde yaşamayı nasip etsin.” dedi.

“GÜLÜMSEMEYLE KARŞILANMAK GİBİSİ YOK”

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından da bir paylaşım yapan Zeybek Başkan; “Eski Sanayi’de lokantacı kardeşlerimizi ve şehir içi nakliyat durağımızdaki şoförlerimizi ziyaret ettik. Gülümsemeyle karşılanmak, dost selamını almak, gönül gönüle selamlaşmak gibisi yok! Bize ikram edilen çaylar eşliğinde güzel Afyon’umuz hakkında hoş sohbet ettik. Dün, bugün, yarın ve her zaman sanayi esnafımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. İşlerindeki kalite ve ustalıkları kadar, gönülleri de güzel olan sanayi esnafımızı gönülden kucaklıyoruz. Ekonominin can damarı olan sanayi esnafımızın Berat Kandili’ni kutluyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi