Zeybek Başkan’dan Örnekevler Mahallesi’ne Ziyaret

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ziyaretlerini sürdürüyor. Örnekevler Mahallesini ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini dinledi.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ekibi ile birlikte sorunları yerinde tespit etmek için mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Zeybek Başkan hemşehrileri ile bir araya geldiği ziyaretinde şehrimizde devam eden çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler aktardı. Ziyaretin bu haftaki durağı Örnekevler Mahallesi oldu. Başkanımız Mehmet Zeybek’e Mahalle Muhtarı Kadir Toros, Belediye Başkan Yardımcılarımız Süleyman Karakuş, Barış Dal, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve birim müdürleri eşlik etti. Başkanımız mahalle sakinleri ve çocuklar tarafından ilgi ile karşılandı. Bol bol hatıra fotoğrafları çekindi, çocuklara oyuncak hediye etti. Mahalleliler ve esnafların taleplerini alan Başkanımız, yapılan çalışmaları inceledi, yapılacak çalışmaların istişaresini yaptı.

Ziyaret aile fotoğrafı çekilmesi ve teşekkür belgesi takdimi ile son buldu.

“MAHALLE ZİYARETLERİMİZE DURMAKSIZIN DEVAM EDİYORUZ”

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ise hemşehrilerine teşekkür ederek; “Bu haftaki cumamızı Örnekevler’de kılalım istedik. Mahallemizin eksikliklerini bire bir yerinde gördük, inceledik, talimat verdik. Mahalle ziyaretlerimize durmaksızın devam ediyoruz” diye konuştu.

Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ise “Başkanımın en güzel projelerinden biri her Cuma farklı bir mahalleyi ziyaret etmesi. Her mahallemizi bire bir yerinde ziyaret ediyor. Ziyaretlerle, yerinde görülerek bire bir hizmet ediliyor. Eksikliklerin tespiti noktasında fikir ve yön veriyor. Bu sayede entegrasyon çok güzel sağlanıyor. Bu duyarlılığından dolayı Başkanımıza çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

Mahalle muhtarı Kadir Toros teşekkürde bulunarak; “Başkanımıza ziyareti için teşekkür ediyoruz. Mahallemizdeki eksiklikleri bizzat ilettik, kendileri de gerekenin yapılacağını söyledi. Memnuniyet duyduk teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi