Zeybek Başkan’dan Öğretmenler Günü Mesajı

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek bir kutlama mesajı yayınlayarak, öğretmenlerin gününü kutladı.

Öğretmenlerin milletlerin geleceğini aydınlatan eğitim kahramanları olduğuna dikkat çeken Başkanımız Mehmet Zeybek, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Öğretmenlerimiz; ülkemizi gelecekte yeni ufuklara taşıyacak olan çocuklarımızı her türlü bilgi ve beceri ile donatan kutsal bir mesleğin mensuplarıdır. Bir toplumun aydınlık geleceğini eğitimle inşa eden, nesillere bilgiyi, ahlakı, davranış biçimini saygı ve sevgiyle, sabırla nakış gibi işleyen en büyük değerlerimiz öğretmenlerimizdir.

Öğretmenlerimiz her devirde yaşadıkları toplumun âkil insanı, yol göstericisi, millî ve manevi değerlerinin taşıyıcısı konumundadır. Öğretmenlerimizin, geleceğimiz olan çocuklarımızı vatanına, milletine, devletine ve en nihayetinde tüm insanlığa faydalı bireyler olarak yetiştirmek amacıyla üstlendikleri sorumlulukları bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da en güzel şekilde yerine getireceklerine yürekten inanmaktayız.

24 Kasım Öğretmenler Gününüzü yürekten tebrik ediyor, halen görevi başında olan öğretmenlerimize hayırla geçen bir ömür dilerken, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vefat etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyorum.”

Editör: Haber Merkezi