Zeybek Başkan’dan Müjde

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek spor yatırımlarına devam ediyor, yeni müjdeler için çalışmalar sürüyor. Afyonkarahisar’ı spor şehri yapan Zeybek Başkan’dan bir atak daha geldi. Elektrikli Araç Yarış Pisti’ni şehrimize kazandırmaya hazırlanıyoruz müjdesi veren Başkanımız bu hazırlıkların sürdüğünü açıkladı.

Ödüllü pist ve padok sahibi Afyonkarahisar Dünya Motokros Şampiyonasına ev sahipliği yaparken şimdi de Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışlarının Afyonkarahisar’da düzenlenmesi için çalışma başlattı. Spor yatırımları kapsamında önemli bir proje olan bu müjdeyi Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek duyurdu.

EFFİCİENCY CHALLENGE ELEKTRİKLİ ARAÇ YARIŞLARI İÇİN PİST YAPILACAK

TÜBİTAK tarafından 2005 yılından bu yana düzenlenen Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları’nın şehrimizde de yapılması için pist hazırlıklarının olduğunu duyuran Başkanımız Mehmet Zeybek açıklamasında; “Önümüzdeki yıl daha farklı etkinliklerle alanımızı sizlerin hizmetine sunmaya devam edeceğiz. Geride bıraktığımız aylar içinde TEKNOFEST’i şehrimizde gerçekleştirmiştik. TUBİTAK Başkanımızla görüşme yaptık, Sanayi ve Teknoloji Bakanımızdan da istirham ettik. Elektrikli Araç Yarış Pisti’ni Afyonkarahisar’a kazandırmak istediğimizi belirttik. Siz hazırlığınızı yapın bizlerde yardımcı olalım denildi. İnşallah bunun hazırlığını yapıyoruz. Elektrikli araç yarışlarını da Afyonkarahisar’da düzenlemeyi hedefliyoruz. Afyonkarahisar zaten spor kenti. Motor sporlarında da elektrikli araç yarışlarında da merkez olmaya adayız. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz de destek vereceğini ifade etti. Herkese hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Hazırlıkları süren proje kapsamında Elektrikli Araç Verimlilik Yarışlarının önümüzdeki yıl hayata geçirilmesi planlanıyor.

Editör: Haber Merkezi