Zeybek Başkan’dan Maça Davet

Zeybek Başkan şehrin takımının yanında, zafer yakında. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor, son haftalarda aldığı galibiyetlerle yükselişini sürdürüyor. Kendi saha ve seyircisi önünde Somaspor'u ağırlayacak olan mor beyazlı ekip, bu maçı kapalı gişe oynamak istiyor.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek başta olmak üzere 18 Aralık’ta oynanacak maçı zaferle sonuçlandırmak isteyen Kulüp, tüm Afyonkarahisar’ı maça davet etti. Eksikliklere rağmen deplasmanda lider olan Şanlıurfaspor'u mağlup eden şehrimizin takımı Afyonspor’un Somaspor ile oynayacağı maç için Başkanımız Mehmet Zeybek’ten de çağrı geldi. Sosyal medya hesaplarından yayınladığı videolu mesajda herkesi Pazar günü oynanacak maça davet etti.

Afyonkarahisar’ı spor şehri haline getiren Zeybek Başkan tüm taraftarları takımını desteklemeye davet ederek, “Pazar günü saat 14.00’te tüm hemşehrilerimizi Zafer Stadyumuna davet ediyorum. Afyonspor’umuza destek olalım. Somaspor maçında takımımıza gönülden başarılar diliyorum. Tüm taraftarlarımıza haydi maça diyorum” ifadelerine yer verdi.

Son derece önemli bir karşılaşma için hazırlıklarını sürdüren şehrin takımı Afyonspor’da antrenmanlar ise sürüyor. Teknik adam Koray Palaz yönetiminde çalışmalar yapan takımda moraller yerinde. Kazanma parolası ile sahaya çıkacak mor beyazlı ekipte taraftarını tribünlere davet etti.

Editör: Haber Merkezi