Zeybek Başkan’dan İHA Projesi Yapan Öğrencilere Destek

Gençliğin Başkanı Mehmet Zeybek öğrencilere destek çıkamaya devam ediyor. Öğrenim yardımları başta olmak üzere pek çok projeyi geleceğimiz olan öğrenciler için hayata geçiren Başkanımız Mehmet Zeybek Hattat Ahmet Karahisari Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle buluştu.

'İnsansız Hava Aracı' projesini hayata geçirmek için çalışan Hattat Ahmet Karahisari Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine Zeybek Başkan’dan destek geldi. İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi ve Belediyemiz Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı ile okula ziyaret gerçekleştiren Başkanımız İHA yapımında kullanılmak için talep edilen araç ve gereçleri öğrencilere teslim etti.

Büyük bir sevgi ve ilgi ile karşılanan Başkanımız Mehmet Zeybek öğrencilerin yapmış olduğu eserleri inceledi, bilgiler aldı. Geleceğimizin teminatı yarınlarımız için her zaman destek olmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkanımız konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “İnsansız Hava Aracı projesini hayata geçirmek için çalışan Hattat Ahmet Karahisari Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle buluştum. İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi ile birlikte öğrencilerimizin İHA yapımında kullanmak üzere talep ettikleri araç-gereçleri teslim ettik. Mucitlerimiz yaptıkları diğer projelerle alakalı bilgiler verdiler. Öğrencilerimizin çalışma azmi ve başarı istekleri beni çok mutlu etti. Her zaman yanlarında olmaya ve destek vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi