Zeybek Başkan’dan Ev Ziyaretleri

Gün içerisinde yoğun geçen ziyaretçi ve hizmet trafiğine rağmen mahalle ve ev ziyaretlerini aksatmayan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, hemşehrilerinin evlerine konuk oluyor. Yapılan ziyaretlerde vatandaşlarımızla sohbet eden Zeybek Başkan, istekleri de dinliyor.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, ev ziyaretleri yaparak vatandaşların sorun ve taleplerini dinlemeyi sürdürüyor. Başkanımız son gerçekleştirdiği ziyaretlerde; Başer, Sarı, Akkaya ve Çıngırak ailelerinin hanelerine misafir oldu. Şehrimizde önemli projelere imza atan Zeybek Başkan, devam eden belediye çalışmalarına ilişkin istişarede bulunuyor, çocuklara hediyeler veriyor. Başkanımızın ev ziyaretlerine Eşi Sevim Zeybek, Başkan Yardımcımız Murat Öner, eşi Fadime Öner, Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Mustafa Demirhüyük eşlik etti.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ ÖRNEĞİ

Gönül Belediyeciliği anlayışı ile hareket ederek tüm vatandaşların yanlarında olmaya gayret gösterdiklerini dile getiren Başkanımız, sık sık bu tür ziyaretler yaptıklarını söyledi. Zeybek Başkan; “Bir yandan vizyon projeleri hayata geçirirken; bir yandan da sosyal projelerimize devam ediyor. Şehrimizde gönül belediyeciliği ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sorunlarını aşmalarına destek oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz. Bu süreçte vatandaşlarımızı ziyaret ediyorum. Onların taleplerini, bizden beklentilerini dinliyorum. Vatandaşımızın teveccühü çok güzel. Her zaman vatandaşlarımızla iç içe olmaya ve bu tür ziyaretler yapmaya devam edeceğim. Bizleri hanelerine kabul eden hemşehrilerime teşekkür ediyor her zaman yanlarında olduğumu belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi