Zeybek Başkan’dan Esnaf Ziyareti

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, çevre yolunda bulunan işyerlerini ziyaret ederek esnaflara “Hayırlı ve bol kazançlar” temennisinde bulundu.

Zeybek Başkan, belediye içerisindeki toplantı ve çalışmalarının yanı sıra gün içerisinde esnaf ziyaretlerinde de bulunmayı sürdürüyor. Bu kapsamda Başkanımız Mehmet Zeybek ve Başkan Yardımcımız Süleyman Karakuş, çevre yolunda faaliyet gösteren şekerleme işletmelerine ziyarette bulundu. Afyonkarahisar’ımızın meşhur lokumları ve şekerlemelerini tüm dünyaya ihraç eden esnaflar ile bir araya gelerek sohbet etti. Esnafların sıkıntılarını da dinleyerek ilgili birimlere iletilmek üzere gelen talepleri aldı. Esnafa “hayırlı işler” dileyen Başkanımız, hatıra fotoğrafı da çektirdi.

“HER ZAMAN ESNAFLARIMIZIN DESTEKÇİSİYİZ”

Şehrin ekonomik gelişimine değer katan tüm esnafların yanında olduklarını belirten Başkanımız Zeybek; “Belediye olarak ihtiyaç duyulan hizmetlerin zamanında ve yerinde olması için vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyoruz. Şehrimizin ekonomisine katkıda bulunan esnaf ve sanatkârlarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum her birinin kazançlarının bereketli olmasını diliyorum. Şehrimizin ekonomisine değer katan esnafımızla bir araya gelmeye, hasbihal etmeye devam edeceğiz. Gecenin bu saatinde bizleri bağrına basan, hoş sohbetleriyle ve samimiyetleriyle içimizi ısıtan esnafımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi