Zeybek Başkan’dan Ertuğrul Gazi Mahallesi’ne Ziyaret

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, kent genelinde incelemelerine ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Ertuğrul Gazi Mahallesi’ne giderek vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinleyen Zeybek Başkan, “Şehrimizi, hemşehrilerimizle birlikte yönetiyoruz. Mahallelerimizi tek tek gezerek vatandaşlarımızı dinliyor ve çalışmalarımızı bu görüşmelerin ışığında yapıyoruz.” dedi.

Zeybek Başkan, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve çalışmaları incelemek amacıyla Afyonkarahisar’ı ilmek ilmek dokuyor. Ertuğrul Gazi Mahallesi’ne ekibiyle giden Başkanımız, mahalle muhtarı Selami Aksoy ile birlikte vatandaşlarla bir araya geldi. Hem mahallede yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi hem de vatandaşlardan gelen talep ve önerileri dinledi. Başkanımızın ziyaretine; AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Başkan Yardımcılarımız Süleyman Karakuş, Barış Dal ve birim müdürleri eşlik etti.

SORUNLARA YERİNDE TESPİT VE ÇÖZÜM

Hizmetlerinde katılımcılığı esas aldıklarını her seferinde vurgulayan Zeybek Başkan, “ Göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşlarımız ile birlikte şehrimizin taleplerini yerinde tespit ederek, çözümler üretiyoruz. Yaptığımız çalışmalar hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda gerçekleşirken, hayata geçirdiğimiz projelerde de yine hemşehrilerimizin görüşlerini alıyoruz. Mahallemizde minübüs ve yol problemi var. Trafik komisyonumuz ile birlikte çalışmalar yaparak bu sorunu çözdük. Havaların ısınması ile birlikte yol çalışmalarımız da başladı. Mahallemizdeki yollarda çalışmalar yapılacak. Planlanmalar yapıldı, gücümüz nispetinde mahallerimize ve şehrimize hizmet ediyoruz. Muhtarımıza ve Afyonkarahisarlılara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“BAŞKANIMIZIN ÇALIŞMALARI TÜM TÜRKİYE’YE ÖRNEK”

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ise Başkanımızın halk ile buluşmalarının önemine dikkat çekerek; “Çok kıymetli Belediye Başkanımız ve parti yönetimi ile birlikte mahalle ziyaretindeyiz. Başkanımızın yaptığı çalışmalar her fırsatta yaptığı bu ziyaretler tüm Türkiye’ye örnek olacak çalışma. Hem yerinde tespitler yapılıyor hem de sorunlar anında çözülüyor. Bizde ziyadesi ile memnunuz. Yatırım döneminde Başkanımız hızlı bir şekilde var olan eksikleri de tamamlayacaktır. Ekibine ve Zeybek Başkanımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

Mahalle Muhtarı Selami Aksoy ise mahallede bulunan sorunların giderildiğini belirterek; “Başkanımız başta olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyorum. Mahallemizin sorunlarını Başkanımız hep çözdü, taleplerimizi de ilettik. Bizlere böyle bir imkânı sunan Başkanımız Mehmet Zeybek’e teşekkür ediyorum” diye konuştu

Editör: Haber Merkezi