Zeybek Başkan’dan Çakır Mahallesi’ne Ziyaret

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Zeybek Başkan, yeni yılda ilk mahalle ziyaretini ise Çakır Mahallesi’ne yaptı.

Vatandaşlarımızın talep ve isteklerini yerinde dinlemek için mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Zeybek Başkan, Çakır Mahallesi Muhtarı Nedim Özdamar ve mahalle sakinleri ile buluştu. Mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini yerinde dinleyen Başkanımız Zeybek, Çakır Mahallesindeki çalışma ve projeler hakkında mahalle sakinlerine bilgi vererek görüş alışverişinde bulundu. Vatandaşlardan hizmetlere ilişkin görüş ve beklentilerini dinledikten sonra ilgili birim müdürlerine gerekli talimatları verdi. AK Parti Milletvekilimiz Av. İbrahim Yurdunuseven ile birlikte mahallede incelemede bulunan Başkanımız Mehmet Zeybek, Eski Cami’de yapılacak olan restorasyon çalışması ile ilgili bilgiler verdi. Kısa sürede başlayacak yenileme çalışması ile birlikte tarihi cami yeniden ibadete açılacağını ifade etti.

Ziyaretlerinde Zeybek Başkan’a Başkan Yardımcımız Barış Dal, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Belediyemiz Fen İşleri Müdürü Onur Sadioğlu, Muhtarlık ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Demirhüyük ve birim müdürleri eşlik etti.

“ŞEHRİMİZİ, HEMŞEHRİLERİMİZLE BİRLİKTE YÖNETİYORUZ”

Mahalle ziyaretlerinin yatırım ve hizmetlerin yerinde planlanmasında büyük katkı sağladığını ifade eden Başkanımız Zeybek, “Geçen yıl olduğu gibi 2022 yılında da şehrimizin 58 mahallesinde muhtarlarımızın yanı sıra mahalle sakinlerimizle buluşmaya devam ediyoruz. Bu yıl da bütün mahallelerimizi ziyaret ederek hemşehrilerimiz ile bir araya geleceğiz. Yaptığımız bu ziyaretler ile mahallelerin hizmet ihtiyaçlarını tespit ederken, hemşehrilerimizin yaşam standartlarının yükseltilmesine de katkı sağlıyoruz. Amacımız Afyonkarahisar’ımızın sadece bu gününe değil geleceğine de değer katmaktır.

ESKİ CAMİNİN RESTORASYONU YAPILACAK

Mahallemizde yapılması gerekenleri not aldık. Talepleri bir an önce yerine getireceğiz. Eski Caminin restorasyonunu yaparak hizmete kazandıracağız. Bununla ilgili Vakıflar Genel Müdürlüğü ile görüşeceğim. Tarihi caminin rölöveleri hazır. İnşallah çalışmaları tamamlayıp kısa sürede camiyi ibadete açacağız. Çakır Mahallesi muhtarıma ve sakinlerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“YERİNDE BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE HİZMET EDİYORUZ”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven ise açıklamasında, “Yerinde belediyecilik yerinde teşhis anlayışı ile Başkanımız ziyaret yapıyor, bizlerde üzerimize düşen ne varsa onunla ilgili çalışma yapıyoruz. Bizde hem cami hem de mahallemiz için yardımcı olacağız. Yerinde belediyecilik her zaman bizim şiarımızdır ak belediyeciliğin neticesi de yerinde görüp hizmet kazandırmaktır. Çalışkan Belediye Başkanımız Zeybek ve mahalle muhtarımıza teşekkür ediyorum.”

“ŞİMDİYE KADAR TÜM TALEPLER YERİNE GETİRİLDİ”

Mahalle Muhtarı Nedim Özdamar, Zeybek Başkan’dan memnun olduklarını belirterek; “Büyük sıkıntılarımız yok, taleplerimizi ilettik. Yaptığı çalışmalardan dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz. Şimdiye kadar ne talep ettiysek Başkanımız yerine getirdi. Allah razı olsun. Eski Camimizin tadilatı konusunda talepte bulunduk. Başkanımız inceledi, camimizin restorasyonu yapılacak. Teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi