Zeybek Başkan’dan bayram müjdeleri

AFRAY’A İLK ÖDENEK ÇIKTI

“CİRİT KAYALIĞI”MİLLET BAHÇESİ TOKİ’NİN LİSTESİNE GİRDİ

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Ramazan Bayramı öncesi iki önemli müjdeyi paylaştı. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, geçtiğimiz haftalarda Milletvekillerimiz Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ile birlikte ziyaret ettiği Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile yapılan görüşmelerin detaylarını kendisini ziyarete gelen Afyon Basın Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ile paylaştı.

AFRAY projesine ilk ödeneğin çıktığını söyleyen Başkan Zeybek; bu konuda Ulaştırma Bakanı’nın talimatıyla Etüt Proje Daire Başkanlığı’na 680 bin TL. aktarıldığını söyledi. Başkan Zeybek’in müjdeleri AFRAY’la sınırlı kalmadı. Yine Seçim vaatleri arasında bulunan Cirit Kayalığı Millet Bahçesi projesine Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’dan tam destek geldiğini söyleyen Başkan Zeybek; TOKİ tarafından ülke genelinde yapılacak Millet Bahçeleri sıralamasına Cirit Kayalığı Millet Bahçesi projesinin de girdiğini açıkladı.

Başkan Zeybek’in açıklamaları şöyle: “ Hatırlarsanız Milletvekillerimizle birlikte geçtiğimiz hafta yaptığımız temaslarda gerek Ulaştırma Bakanımıza gerekse Çevre ve Şehircilik Bakanımıza seçim vaatlerimize ilişkin taleplerimizi iletmiştik. Sağ olsunlar her iki Bakanımız da projelerimizle yakından ilgilendiler. Öncelikle AFRAY ile ilgili Ulaştırma Bakanımıza taleplerimizi ilettik. Yapabileceklerini ifade ettiler. İlk ödenek Etüt Proje Daire Başkanlığı’na 680 bin lira olarak aktarılmış. Millet Bahçesi projemizi de Çevre ve Şehircilik Bakanımıza götürmüştük. Sağ olsun kendisi TOKİ Başkanımız Ömer Bulut’a talimat verdi. TOKİ’nin Türkiye genelinde yapacağı Millet Bahçeleri sıralaması Anadolu Ajansı (AA) tarafından açıklandı. Cirit Kayalığının bulunduğu alana yapacağımız Millet Bahçesi de TOKİ kanalıyla inşallah hayata geçirilecek” dedi.

Editör: Haber Merkezi