Zeybek Başkan’dan Ankara Çıkarması

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu. Afyonkarahisar sevdası ile hizmetlerini teker teker hayata geçiren Başkanımız, önemli ziyaretler ve görüşmeler gerçekleştirdi.

Afyonkarahisar’da devam eden yatırımlar başta olmak üzere yeni eserleri de şehre kazandırmak canla başla çalışan Başkanımız Mehmet Zeybek’in Ankara temasları kapsamında ilk ziyaret durağı Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı Alt Yapı Yatırımları Genel Müdürlüğü oldu. Zeybek Başkan, Milletvekillerimiz Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ile birlikte Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı Alt Yapı Yatırımları Genel Müdürü Yalçın Eyigün’ü ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcımız Süleyman Karakuş’un da katıldığı ziyarette Ankara-Afyon Hızlı Tren Hattı ve AFRAY çalışmaları ile ilgili verimli bir toplantı yapıldı.

ANKARA-AFYON HIZLI TREN HATTI VE AFRAY ÇALIŞMALARI

Başkanımız sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Ankara-Afyon Hızlı Tren Hattı ve AFRAY çalışmaları ile ilgili verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Projelerimizi hayata geçirmeye ve şehrimiz için üretmeye devam ediyoruz” dedi.

ZEYBEK BAŞKAN TBMM’DE MİLLETVEKİLLERİMİZLE BİRARAYA GELDİ

Görüşmeler ardından bir sonraki ziyaret durağı ise TBMM oldu. Milletvekillerimiz Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven'i ziyaret eden Başkanımız ve ekibi, hayata geçirilen yatırımları ve 2023 yılındaki projeleri konuştu. Afyonkarahisar için çalışma ve hizmet vurgusu yapılan ziyaret hatıra fotoğrafları çekilmesi ile son buldu.

DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET

Ankara temaslarının son durağı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü oldu. Görevine yeni atanan Mehmet Akif Balta'ya Milletvekillerimizle birlikte hayırlı olsun ziyareti yapıldı. Görüşmede DSİ ile birlikte yürütülen projeler ele alındı, yeni projeler için istişare edildi. Konuya ilişkin Başkanımızın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; “Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Akif Balta'ya Milletvekillerimizle birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Birlikte yürüttüğümüz projelerle ilgili Genel Müdürümüz ile verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Aldığımız kararlar şehrimize hayırlı olsun” denildi.

Editör: Haber Merkezi