Zeybek Başkan’a Ziyaretler

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcısı hemşehrimiz Mustafa Tarlacı, Balıkesir Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve AK Parti Sındırgı İlçe Başkanı Mehmet Cemil Atla’yı makamında kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkanımız konuklarıyla yakından ilgilendi.Şehrimiz ve Belediyemizin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkanımız, Afyonkarahisar’ın tarih, termal turizm, kültür ve gastronomi alanında sadece ülkemizde değil, dünyanın dört bir yanında yakından takip edilen bir şehir olduğunu söyledi. Şehrimizin tanıtımı adına birçok çalışmaya imza attıklarına da dikkat çeken Başkanımız, Belediyemizin yatırım ve projeleri hakkında konuklarına bilgi verdi.

Balıkesir Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ise Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’i çalışmalarından dolayı tebrik ederek Afyonkarahisar gibi Sındırgı’nın da doğal güzellikleri ve yer altı kaynaklarıyla öne çıktığını söyledi. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Editör: Haber Merkezi