Zeybek Başkan Yarenler Mahallesi’nde

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek bu hafta Cuma ziyaretini Yarenler Mahallesi’ne gerçekleştirdi.

Sorunları yerinde tespit etme, vatandaşlar ile hemhal olma noktasında ziyaretlerini sürdüren Zeybek Başkan bu kez de Yarenler Mahallesinde hemşehrileri ile buluştu.

Vatandaşlarımızın talep ve önerilerini yerinde alan Başkanımız, tüm sokakları dolaştı, istek ve önerileri dinledi. Başkanımız Mehmet Zeybek’in ziyaretine, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Başkan Yardımcımız Barış Dal, Mahalle Muhtarı Adem Ersoy ve birim müdürlerimiz eşlik etti.

Sokakları tek tek gezen Başkanımız ve ekibi samimi sohbetler bulundu. Mahalle gezisi ardından Muhtarlık hizmet binası önünde açıklamalar yapan Zeybek Başkan; “Bu haftaki Cuma namazımızı Yarenler Mahallesi’nde kıldık. Muhtarımızla, mahalle sakinlerimizle istişare ederek eksikleri, talepleri yerinde gördük. Görevleri arkadaşlarımıza gereken talimatı verdik. Eksikleri en kısa sürede tamamlayıp halkımızın hizmetine açacağız” diye konuştu.

Başkanımızın mahalle ziyaretlerine eşlik etmeyi sürdüren Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ise destek mesajı vererek; “Başkanımızın en güzel projelerinden birisi olan Cuma ziyaretleri kapsamında Yarenler Mahallesindeyiz. Sağ olsun Başkanım tüm birim amirleri ile birlikte mahallenin sıkıntı ve problemlerini yerinde tespit etti. Bizlerde muhtarımız, mahalle başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte bu çalışmalara şahitlik ettik. Başkanımızın her daim yanındayız. Mahalle ziyaretlerine tüm hızı ile devam edeceğiz” dedi.

Muhtar Adem Ersoy ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Afyonkarahisar için gece gündüz demeden canla başla çalışan Başkanımız Mehmet Zeybek’in ziyareti hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Editör: Haber Merkezi