Zeybek Başkan Taşpınar Mahallesi’ni Ziyaret Etti

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Taşpınar Mahallesi'ni ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Halkın talep ve önerilerini yerinde dinleyen Başkanımız Zeybek, hayata geçirdikleri projelerle ilgili bilgilendirmede de bulundu.

Her fırsatta mahallelere ziyaretlerde bulunan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, talep ve önerileri yerinde dinlemeye devam ediyor. Mahallenin sorunlarının konuşulduğu, görüş ve önerilerin dinlendiği, sorunların çözümü için yerinde incelemelerin yapıldığı ziyarete AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, AK Parti İl Başkan Vekili Fatih Okyar, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Mahalle Muhtarı Şükrü Bike katıldı. Son olarak Taşpınar Mahallesi'ni ziyaret eden Zeybek Başkan, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi, önerilerini tek tek not aldı. Belediyemiz tarafından Taşpınar’a kazandırılan mahalle fırınını da ziyaret eden Başkanımız en kısa sürede buranın faal hale getirileceğini duyurdu. Hizmetlerinde daima katılımcılık ve ortak akıl vurgusu yapan Başkanımız Zeybek, her alanda yapılan çalışmalar ile hayata geçirdikleri projeleri anlattı. Mahalle Muhtarı Şükrü Bike ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Zeybek Başkan, mahalle ayrımı gözetmeksizin her bir vatandaşın huzur ve refahı için çalıştıklarını dile getirdi.

“HER ZAMAN VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ”

Vatandaşların taleplerini alarak yerinde tespitlerde bulunan Başkanımız Zeybek, "Göreve geldiğimiz günden bu yana mahalle mahalle, sokak sokak geziyoruz. Tüm hemşehrilerimizi dinlemek ve görüşlerini almaya gayret ediyoruz. Hem gönüller alıyor hem de vatandaşlarımızın projelerimizden yararlanmaları için bilgilendirmede bulunuyoruz. Eksiklikleri tespit ettik, talepleri hemen yerine getireceğiz. Doğalgaz çalışması nedeni ile deforme olan yolları asfalt ile buluşturduk. Tüm mahalle sakinlerimize hayırlı, huzurlu ve sağlıklı ömürler diliyorum. Talepleri yerinde alıp yerinde incelemeler ile yapılacak çalışmalarımıza yön veriyoruz. Her zaman vatandaşlarımızla birlikte olduk, olmaya da devam edeceğiz. " diye konuştu.

“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN TELEFONLARIMIZA YANIT VERİYOR”

“ALLAH ONU BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN”

Mahalle Muhtarı Bike ve mahalle sakinleri ise yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Başkanımız tüm imkânları ölçüsünde mahallemizin taleplerini karşıladı, karşılamaya da devam ediyor. Başkanımızdan çok memnunuz. Gece gündüz demeden aradığımızda kendisine rahatlıkla ulaşıp, taleplerimizi aktarıyoruz. Allah razı olsun kendisi başımızdan eksik olmasın. Ekibine ve Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi