Zeybek Başkan Sümer Mahallesi’ni Ziyaret Etti

Yoğun çalışma temposu ve yatırım faaliyetlerinden arta kalan zamanlarında ziyaret programlarına ara vermeden devam eden Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve ekibi Sümer Mahallesi sakinleri ile buluştu. Zeybek Başkan, Cuma ziyareti kapsamında Mahalle Muhtarı İsa Altıntaş ve hemşehrileri bir araya geldi.

Cuma ziyaretleri sürüyor, Zeybek Başkan hemşehrileri ile birlikte mahallelere yapılan hizmetleri yerinde inceliyor. Talep ve önerileri de alan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek yapılacak çalışmaları da vatandaşlarla birlikte tasarlıyor. Mahallelerin istek ve ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve yapılan yatırımları yerinde incelemek amacıyla yapılan Mahalle ziyareti programına Belediye Başkan Yardımcılarımız Süleyman Karakuş, Barış Dal, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Mustafa Demirhüyük eşlik etti. Bölge esnafıyla da buluşan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Başkanımız, Endüstri Meslek Lisesini de ziyaret ederek öğrencilerle buluştu, yapılan atölye çalışmalarını inceledi. Mahalle ziyareti aile fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.

“TALEPLERİ ALDIK GEREKLİ ÇALIŞMALARI YAPACAĞIZ”

“Gönül Belediyeciliği” kapsamında neredeyse her gün vatandaşlarla bir araya gelen Zeybek Başkan, aktif ve üretken bir belediyecilik anlayışıyla çalıştıklarını belirterek; “Afyonkarahisarlılara en iyi hizmeti sunmanın gayreti içindeyiz. Mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek taleplerini dinledik. Vatandaşlarımız doğalgazın gelmesini istiyor. Bizde söz verdik. Gerekli kurumlarla doğalgaz konusunda görüşmelerimizi yapacağız. Önümüzdeki yıl için yatırım sözü alıp alamayacağımızı görüşeceğiz. Elimizden geldiği kadar sorunları çözmeye gayret edeceğiz. Hem mahalle muhtarımıza hem de hemşehrilerime gösterdikleri ilgi alaka için gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Mahalle Muhtarı İsa Altıntaş ise teşekkür ederek; “Mahallemizin en büyük sıkıntısı doğalgaz. Doğalgazın mahallemize gelmesini istiyoruz. Talebimizi ilettik. Başkanımız konuya ilişkin çalışma yapacağını belirtti. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi