Zeybek Başkan, Sahipata İftar Çadırında Oruç Açtı

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, iftarını hemşehrileriyle birlikte belediyemizce kurulan iftar sofralarında açmaya devam ediyor. Zeybek Başkan bu kez de Sahipata Mahallesi’nde vatandaşlarla birlikte oruç açtı. Zeybek Başkan, masaları tek tek gezerek herkese afiyet olsun diyerek vatandaşların Ramazan ayını da tebrik etti.

Zeybek Başkan ve Eşi Sevim Zeybek orucunu, iftar çadırında vatandaşlarla birlikte açtı. Belediyemizin Toki karşısı mahalle fırını yanında kurduğu iftar çadırına Afyon halkı büyük ilgi gösterdi. İftara sayılı dakikalar kala iftar çadırı önünde toplanan vatandaşlar sıraya girerek tek tek yemeklerini aldı.

“RAMAZAN, BÖYLE BİRLİKTELİKLERLE ANLAMLANIYOR”

İftardan sonra da vatandaşlarımızla sohbetine devam eden Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, yaptığı açıklamada; “Ramazan boyunca hayırseverlerimizin de katkılarıyla belediyemiz tarafından iftar yemeği veriliyor. Ramazan ayı böylesi birlikteliklerle anlamlanıyor, huzur etkisi artıyor. Bu huzur, mutluluk ve iftar sevincini görmek bize yetiyor. Halkımızın iftar çadırımıza büyük ilgi göstermesi bizleri mutlu etti. İbadetle birlikte önemli bir sosyal dayanışma ve paylaşma ortaya çıkıyor. Yüce Allah'ın tutulan oruçları kabul etmesini diliyor ve tüm halkımızın Ramazan ayını tebrik ediyorum" dedi.

“RAMAZAN ETKİNLİKLİKLERİNE İLGİ YOĞUN”

İftar programından sonra teravih namazını kılan Başkanımız Zeybek, Zafer Meydanında pandemiden sonra tekrar düzenlenen Ramazan etkinliklerine katıldı. Vatandaşlarımızla buluşan Başkanımız, onlarla birlikte yapılan gösterileri izledi, Semerkand Musiki Grubu’nu dinledi.

Belediyemiz tarafından Zafer Meydanına kurulan Ramazan etkinliklerine vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini belirten Başkanımız Zeybek, "Vatandaşlarımız Ramazan etkinlik alanımıza gelerek programlarımızı izliyor. Her gün düzenli olarak yaptığımız Ramazan Etkinlikleri Programlarımıza ilgi yoğun. Bu da bizi son derece mutlu ediyor. Vatandaşlarımıza farklı bir Ramazan ayı yaşatmak için etkinliklerimizi düzenliyoruz. Onlar için çalışmaya devam" dedi.

"GÖREVDEN DEĞİL GÖNÜLDEN"

EV ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Ramazan ayında da ev ziyaretlerini sürdüren Zeybek Başkan bu kez de Akyel, Aydoğuş ve Işık ailelerinin evlerine konuk oldu. Sürpriz ziyaret karşısında şaşkınlık yaşayan aileler mutluluklarını da gizleyemedi. Çat kapı ev ziyaretleri ile vatandaşlarımızın dertlerine derman olan Zeybek Başkan talep ve önerileri de alarak çözüme kavuşması için çalışma yapıyor. Hemşehrileri ile her alanda bir araya gelmeye devam eden Zeybek Başkan ailelerimizi tek tek ziyaret ederek onlara misafir oluyor. Vatandaşlar ile hemhal olmaya devam edeceklerini aktaran Zeybek Başkan; “Görevden değil, gönülden. Çat kapı ev ziyaretleri kapsamında Akyel, Aydoğuş ve Işık ailelerinin konuğu olduk. Her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerimizde hane sakinleri ile sohbet ettik. Bizim önceliğimiz her zaman hemşehrilerimizin memnuniyetidir. Kapılarını açan hemşehrilerime teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi