Zeybek Başkan Personeliyle İftarda Buluştu

Biz Bir Aileyiz…

“Çalışmaya Üretmeye Devam Edeceğiz”

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek iftar yemeği düzenledi, Afyonkarahisar’a birlikte hizmet ettikleri belediye personelini iftarda ağırladı.Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, bu Ramazan ayında da personelini unutmadı. Gelenek haline gelen 'Belediye personeli iftar programı' Zeybek Başkan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, takım arkadaşlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Afyonkarahisar Belediyesi'nde bir Ramazan klasiği haline gelen personel iftarı, bu kez de Fuar Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına, AK Parti MKYK Üyemiz Şevki Şar, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Başkan Yardımcıları Benol Kaplan, Süleyman Karakuş, Murat Öner, Barış Dal, daire müdürleri, Belediye personeli ve hizmet süresi dolarak emekliye ayrılan personel katıldı. Gecede Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek emekliye ayrılan personele hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

“HAK ETTİĞİNİZİ ÜCRETLERİ BİZ VERECEĞİZ”

Okunan ezanın ardından hep birlikte oruçlar açıldı, dualar edildi. İftar yemeği sonrası kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek; “ İftar yemeğimize hoş geldiniz. Ramazan ayımız mübarek olsun, tuttuğumuz oruçlar kabul olsun. 16 Nisan 2019’da mazbatamızı almıştık, görev süremizde 3 yılı geride bıraktık. Göreve geldiğimiz andan itibaren pandemi ve tasarruf tedbirlerine rağmen sizlerin maaşlarınızı gücümüz nispetinde iyileştirdik. Belediyemizin gelirleri sadece vergilerden karşılanıyordu. Başka yerlerden afaki gelirlerimiz yoktu. Su ve çevre temizlik gelirleri ile çarkı döndürdük, hizmetlerimizi yaptık. Allah’a şükür sıkıntıya düşmedik. Pandemi süresince gücümüz nispetinde esnafa da yardımda bulunduk. Göreve geldiğimde aynı işi yapan ancak farklı maaşlar alan personeller vardı.

Eşit işe eşit ücret diyerek yola çıktık ve maaşlardaki düzensizliği ortadan kaldırdık. 2019 seçimlerinde halk bize Belediyeyi emanet etti. Saçı bitmedik yetimin hakkını korumak bizlerin ve sizlerin görevi. Çünkü herkes ortak havuzdan maaşını alıyor. Sizin hakkınızı bizden başka kimse savunamaz. Bunu gayet iyi bilin, sizden memnunum. Aldığınız maaşlar helal olsun. Sizin hak ettiğinizi ücretleri biz vereceğiz. Sonuna kadar hakkınızı da savunacağız hak ettiğinizi de vereceğiz. Davetimize icap ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Emekli olan kardeşlerimize ömür boyu huzur, sağlık ve saadet diliyorum.” dedi. Personellere bir de müjde veren Zeybek Başkan, maaşlarda iyileştirme yapılacağını duyurarak “İkinci 6 ayda maaşlarınıza tekrar düzenleme yapılacak” diye konuştu.

EMEKLİ PERSONELE HEDİYE VE TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİM EDİLDİ

İftar yemeği ardından Belediyemizce yıllarca görev almış emekli personellere hediye ve teşekkür belgesi takdim edildi. Emekli personeller hediyelerini tek tek Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in elinden aldı. Program toplu hatıra fotoğrafı çekimi ardından son buldu.

Editör: Haber Merkezi