Zeybek Başkan Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti

Cumartesi günleri Fuar alanına kurulan pazaryerindeki esnaflara hayırlı işler dileyen Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti.

Pazarcı esnafının tezgâhlarını tek tek dolaşarak bol kazanç dileyen Zeybek Başkan, esnaf ve vatandaşın taleplerini dinledi. Esnaf ziyaretlerini gelenek haline getiren Başkanımız Zeybek, pazar yerinin konumu itibariyle şehrimiz için önemine değindi. Vatandaşların fotoğraf çektirme talebini de geri çevirmeyen Zeybek Başkan, alışveriş yaparak esnafa destek oldu. Başkanımız Mehmet Zeybek’e Pazar yeri ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcımız Süleyman Karakuş eşlik etti.

ESNAFIMIZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Alın teri ile evine ekmek götüren esnafların her zaman yanında olduğunu bir kez daha vurgulayan Zeybek Başkan, “Esnafımız bizim için önemli. Başkan Yardımcım Süleyman Karakuş ile birlikte Fuar alanındaki pazaryerini ziyaret ederek, esnaf kardeşlerimizle kucaklaştım. İşlerinde kolaylıklar ve bereket diledim. Göreve geldiğim günden itibaren yanlarında oldum ve olmaya da devam ediyorum.

Ayrıca alışveriş yapan vatandaşlarımızla sohbet ettik. Güzel pazaryeri ziyareti oldu. Bu ziyaretlerimizi fırsat buldukça yapıyoruz. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi