Zeybek Başkan Parti Yönetimine Sunum Yaptı

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, AK Parti Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu ile bir araya geldi. Zeybek Başkan görev süresi boyunca hayata geçirilen ve yapımı devam eden projelerin sunumunu yönetim kurulu üyeleri ile paylaştı. Başkanımızın projeleri partililerden tam not aldı.

Zeybek Başkan AK Parti Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. İlk olarak İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay başkanlığındaki Kadın, Gençlik Kolları, Merkez İlçe Teşkilatlarının da hazır bulunduğu yönetim kurulu toplantısına katılan Başkanımız Zeybek, teşkilatın sorularını yanıtladı. Toplantının son bölümünde ise Belediyemizin 3 yıl 9 aylık özetini AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri ile paylaştı.

“AFYONKARAHİSAR’I GELECEĞE HAZIRLIYORUZ”

Şimdiye kadar seçim döneminde vaat edilen 37 projeden 30’unun hayata geçtiğini aktaran Başkanımız Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar için çalışmaya devam ettiklerini vurguladı. Yapımı tamamlanan, devam eden ve yapılması planlanan projelerin yer aldığı sunumu değerlendiren Başkanımız Mehmet Zeybek; “Göreve geldiğimizden bu güne kadar tamamladığımız projelerin yanı sıra devam eden ve yapılması planlanan projelerimizi Afyonkarahisar’ın geleceğini inşa etmek adına ekibimizle birlikte hazırladık. Bu toplantımızda da beraber yol yürüdüğümüz siz değerli yönetim kurulu üyelerimiz ile paylaşıyoruz. Projelerimizin her biri için ince eleyip sık dokuyarak titiz bir çalışma yürütüyoruz. Şehrin çehresini değiştirirken sizler de emek harcayıp bizlere destek oluyorsunuz. Şimdiye kadar verdiğiniz ve bundan sonra vereceğiniz destekler için çok teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde durmadan, dinlenmeden milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi