Zeybek Başkan Nazmisaatçi Mahallesini Ziyaret Etti

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek yeni yılın ilk mahalle ziyaretini Nazmisaatçi Mahallesi’ne gerçekleştirdi. Gönül Belediyeciliği şiarı ile devam eden ziyaretler kapsamında Başkanımız Mehmet Zeybek sorunları yerinde tespit ederek hızlı ve etkin çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Bu haftanın Cuma ziyareti durağı olan Nazmisaatçi Mahallesi’nde hemşehrileri ile buluşan Başkanımıza; Milletvekillerimiz Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Başkan Yardımcımız Barış Dal, birim müdürlerimiz, Muhtarlar Dernek Başkanı Suat Uygur ve mahalle muhtarı Şura Köylü eşlik etti.

Mahallede yapılan çalışmaları inceleyen Başkanımız Mehmet Zeybek vatandaşlardan gelen talepleri de dinledi. Muhtarlık Binasında yapılan istişare ve değerlendirme toplantısı ardından mahallede gezinti yapıldı. Çocuklarla da buluşan Başkanımız çeşitli hediyeler verdi, fotoğraf çekinme taleplerini geri çevirmedi.

Başkanımızın mahalle ziyareti sırasında Belediyemiz Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından da çeşitli ikramlarda bulunuldu. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

Editör: Haber Merkezi