Zeybek Başkan, Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yaptı

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, mahalle muhtarlarının taleplerini ve isteklerini yüz yüze dinleyerek, birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyor. Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen muhtarlar toplantısında, mahallelerde sürdürülen belediye hizmetleri ele alındı.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Belediye hizmetlerinin daha verimli ve daha etkin hale gelmesi için istişare ve değerlendirme toplantıları yapmayı sürdürüyor. Zeybek Başkan, halka en nitelikli hizmeti sağlamada etkin rol oynayan 58 mahalle muhtarı ile istişare toplantısında bir araya geldi. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcılarımız Süleyman Karakuş, Murat Öner, Barış Dal ve birim müdürleri katıldı. Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur ve 58 mahallenin muhtarlarının sorun ve talepleri değerlendirildi, belediyemizin yapmış olduğu yatırımlar ve çalışmalar ile ilgili bilgiler paylaşıldı. Muhtarların görüş ve önerileri alınarak, yeni çalışmaların istişaresi de yapıldı. Toplantıda muhtarların sorunlarını dinleyen Başkanımız Mehmet Zeybek, iletilen taleplerin en kısa sürede giderileceğini söyledi. Her ay yapılan istişare toplantıları ile Başkanımız Mehmet Zeybek tarafından talimatı verilen çalışmaların daha nitelikli hale gelmesi sağlanıyor.

“EN BÜYÜK GÖREVİMİZ VATANDAŞLARA HİZMETTİR”

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, mahalle muhtarlarının belediye hizmetlerinin halka ulaştırılması yönünde oldukça önemli bir görev üstlendiğini dile getirerek, göreve geldikleri günden bu yana sık sık muhtarlarla bir araya geldiklerini ifade etti. Halka en iyi hizmeti sunma çabası içerisinde olduklarını belirten Zeybek Başkan; “Bu şehrin değerlerini yükseltmek için el birliği ile elimizden gelen gayret ve çabayı gösteriyoruz. En büyük görevimiz vatandaşlarımıza hizmet etmektir. Bu şiarla çalışmalar yapıyor, bu düsturla hareket ediyoruz. Seçildiğimiz günden beri mahalle elçilerimizle daima bir ve beraberiz. Muhtarlarımız, mahallelerdeki gözümüz, kulağımız ve mihenk taşlarımız. Muhtarlarımızın destekleriyle hedeflediğimiz hizmetleri daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde ulaştırmaya devam ediyoruz. Mahalle muhtarlarımız belediyemizin ayrılmaz bir parçası. Halkımızın yaşadığı mahallerde ortaya çıkan sorunları muhtarlardan bizzat öğrenmek, işlerimizi oldukça kolaylaştırıyor. Belediye-muhtar işbirliğini de oldukça önemsiyoruz. Bilindiği üzere yağışlardan dolayı bozulan yollarımızı önümüzdeki ay itibari ile yeniden düzenleme ve yenileme çalışmasına tabii tutacağız. Asfaltlama ve yol çalışmalarımız için ekiplerimiz hazır. Bizlerin mahallelerdeki birer temsilcisi konumundaki muhtar arkadaşlarımızın hepsine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Muhtarlar ise her ay düzenli şekilde toplantı yaparak talep ve istekleri alan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi