Zeybek Başkan Marulcu Mahallesi’ni Ziyaret Etti

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek Cuma ziyaretleri kapsamında Marulcu Mahallesi’nde hemşehrileri ile bir araya geldi. Gönül Belediyeciliği şiarı ile durmadan yorulmadan Afyonkarahisar için çalışan Başkanımız vatandaşlarımızla buluşmayı ihmal etmiyor, her hafta farklı bir mahallede hemşehrileri ile buluşuyor.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, tüm Türkiye’ye örnek olacak esnaf ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Bu haftanın ziyaret durağı Marulcu Mahallesi oldu. Muhtar Nurettin Bakırtepe ve vatandaşlarımızla bir araya gelen Başkanımız, talep ve önerileri dinledi. Eksikleri yerinde tespit etti, yapılan çalışmaları da ekibi ile birlikte inceledi. Ziyarete AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Başkan Yardımcılarımız Süleyman Karakuş, Barış Dal, birim müdürlerimiz eşlik etti.

“CUMHURBAŞKANIMIZDAN ALDIĞIMIZ GÜÇ İLE…”

Konuya ilişkin açıklama yapan Başkanımız, “Gönül Belediyeciliği şiarı ile Cumhurbaşkanımızdan aldığımız güç ile millete hizmet yolunda 2023’te de milletimiz ile durmadan yorulmadan hizmet etmeye devam ediyoruz. Her hafta muhtarlarımızı mahallesinde ziyaret ediyor, hemşehrilerimle buluşuyorum. Son derece mutlu ve memnun kalınan bir uygulama bu ziyaretlerimiz. Bizlerde özenle her hafta farklı bir mahallede olmayı sürdürüyoruz. Marulcu Mahallesi’nde de muhtarımız ve sakinlerimizin isteklerini dinledik, istişareler yaptık. Biz yatırımlarımıza vatandaşlarımızın talepleri gereği yön veriyoruz. Ekiplerimize gereken talimatı vererek eksik çalışmaları da hemen tamamlayacağız. Muhtarıma ve hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

“BAŞKANIMIZDAN ÇOK MEMNUNUZ”

Muhtar Nurettin Bakırtepe ise açıklamasında Başkanımıza teşekkürde bulunarak; “ Başkanımız bizleri ziyaret etti, mutlu olduk. Ara sokaklarda ve caddelerdeki parke taşları yenilendi. Rögar hattı çalışmaları yapıldı. Cep parklar yapıldı. Başkanımıza mahallemizdeki eksikleri söyledik, hemen yerine getirdi. Başkanımızdan çok memnunuz, Allah razı olsun” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi