Zeybek Başkan LGS Şampiyonumuz Onur’la Buluştu

LGS’de tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye 1.’si olan Afyonkarahisarlı Onur Yılmaz ve ailesi Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ile bir araya geldi. Onur' u tebrik eden Başkanımız Mehmet Zeybek, bu başarın en büyük mimarı ailesine de teşekkür etti.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, anne ve babası Belediyemiz personeli olan İbrahim&Cavide Yılmaz çiftini ve LGS Şampiyonu gururumuz Onur’u makamında misafir etti. Başkanımız, Onur ve ailesini tebrik ederek bir süre sohbet etti. Ziyarette Zeybek Başkan tarafından Şampiyon Onur’a hediye verildi, hatıra fotoğrafı çektirildi.

“ONUR VE GURUR DUYDUK, TEBRİK EDİYORUM”

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek LGS birinciliğinin Afyonkarahisar için gurur verici bir hadise olduğunu belirterek; “Personelimizin oğlunun böyle bir başarı yakalaması bizleri son derece onurlandırdı. Tebrik ediyorum, Allah yolunu bahtını açık etsin. Memleketine ve ülkesine faydalı bir birey olarak yetişmesini temenni ediyorum. Güzel bir bölüm seçimi yaparak ülkemize hizmet etmesini diliyorum. Bu netice Afyonkarahisar’ımıza ve ailemize hayırlar getirsin” diye konuştu.

LGS'de 500 tam puan alarak Türkiye 1.'si olan şehrimizin gururu şampiyon Onur Yılmaz ve ailesi de Zeybek Başkan’a bu anlamlı davet nedeni ile teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi