Zeybek Başkan Kreş Ve Gündüz Bakımevi İnşaatını İnceledi

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Afyon Devlet Hastanesi yanında yapımı devam eden kreş ve gündüz bakımevi inşaatında incelemelerde bulundu. Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Duran ile Park ve Bahçeler Müdürümüz Barış Dal’da inceleme gezisine eşlik etti.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in talimatları ile şehrimize 150 çocuk kapasiteli kreş ve gündüz bakımevi kazandırılıyor. Geçtiğimiz aylarda başlayan çalışmalarda inşa süreci devam ederken, kreş ve gündüz bakımevinin çok yakında tamamlanarak hizmete açılacağı belirtildi.

“ÇOCUKLARIMIZ İÇİN EN İYİSİNİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Mahalle kreşleri ve farklı etkinlikler ile birlikte çocukların gelişimlerini destekleyecek projeler yapmaya devam ettiklerine dikkat çeken Başkanımız Zeybek ise; “Halkımıza söz verdiğimiz gibi mahalle kreşleri projesinin ilkini, gece gündüz halkımız için emek veren pandemi kahramanlarına ithafen Devlet Hastanesi bahçemize yapıyoruz. Geçtiğimiz aylarda ilk kazma vurulmuş hızlı bir şekilde de binamızın inşaatı devam ediyor. Buradan sadece sağlık çalışanlarımız değil, tüm halkımız faydalanabilecek. İnşallah peş peşe farklı mahallelerimizde kreşlerimizi birer birer hayata geçirmeye gayret sarf edeceğiz. En değerli varlıklarımız olan çocuklarımız için en iyisini yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

AFYONKARAHİSAR’A 150 ÖĞRENCİ KAPASİTELİ KREŞ

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in seçim vaatlerinden biri olan ‘Çocuk Kreşleri’ projesi kapsamında ilk kreş Afyonkarahisar Devlet Hastanesi bahçesine yapılıyor. 500 metrekarelik bir alana inşa edilen kreş binasında aynı anda 150 çocuk eğitim alabilecek. Bilimsel temalı oyun bahçeleri ve kum havuzlarının da olacağı kreşlerimiz, çocuklarımızın el kol becerileri ve zihinsel aktivite gelişimine katkı sağlayacak. ‘Çocuk Kreşleri’ projesinin ilk kreş binası, en kısa sürede inşa çalışması tamamlanarak hizmete açılacak.

Editör: Haber Merkezi