Zeybek Başkan Kasımpaşa Mahallesi’nde

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Kasımpaşa Mahallesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve ekibi Cuma ziyaretlerine devam ediyor. Bu haftanın ziyaret durağı Kasımpaşa Mahallesi oldu. Mahalle Muhtarı Abdullah Tugan ile buluşan Zeybek Başkan, talep ve önerileri aldı. Ziyarete Belediye Başkan Yardımcılarımız Süleyman Karakuş, Barış Dal, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve birim müdürlerimiz eşlik etti.

Vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen Başkanımız Zeybek, kendisine iletilen sorunların çözümü için yerinde incelemelerde bulundu. Mahallede gerçekleştirecekleri çalışmalar hakkında istişareler yapan Başkanımız vatandaşların ve esnafların ilgisi ile karşılaşandı. Bölge esnafıyla da buluşan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Gazlıgöl caddesinde hizmet veren esnaflarla da bir araya gelen Başkanımız, karşılaştığı çocuklara oyuncak hediye etti.

ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

Belediyemizin tüm birimleriyle Afyonkarahisar halkına hizmet etmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydeden Başkanımız Mehmet Zeybek; "Mahalle muhtarlarımızdan, vatandaşlarımızdan gelen istekleri yerinde görmek için bizzat saha da incelemelerde bulunuyoruz. Mahallemizin taleplerini aldık, talimatları vererek en kısa sürede çalışmalar yaparak hizmetlerimizi vatandaşımızla buluşturacağız. Büyük bir gayret ve özveriyle çalışmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza ve Kasımpaşa Mahallesi sakinlerine teşekkür ediyorum" dedi.Mahalle Muhtarı Abdullah Tugan ise Zeybek Başkan ve ekibine teşekkür ettiği konuşmasında; “Mahallemizin taleplerini dile getirdik, en kısa sürede yerine getirileceği sözünü aldık. Teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi