Zeybek Başkan İstiklal Mahallesi'ni Ziyaret Etti

Hizmetlerinde katılımcılığı esas alan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek bu şiar doğrultusunda yaptığı ziyaretlerini sürdürüyor. Bu haftanın ziyaret noktası ise İstiklal Mahallesi oldu.

Zeybek Başkan kent genelinde incelemelerine ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Başkanımız, vatandaşların ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve çalışmaları incelemek amacıyla kenti ilmek ilmek dokuyor. İstiklal Mahallesi'ne giderek vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinledi, yapılacak çalışmalara ilişkin bilgiler verdi. Mahalle muhtarı Ahmet Tuncer ile buluşan Başkanımızın ziyaretine Vekilimiz Ali Özkaya, Başkan Yardımcımız Barış Dal, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, birim müdürlerimiz ve vatandaşlarımız eşlik etti. Çocuklarla da buluşan Başkanımız onlara hediyeler vererek fotoğraf çekindi.

Ziyarette hemşehrilerine kendisinden bir talebi olup olmadığını soran Zeybek Başkan kapılarının tüm Afyonkarahisarlılara her zaman açık olduğunu ifade etti. Vatandaşların talepleri doğrultusunda en iyi hizmeti vermek için tüm birimlerle emek ve çaba gösterdiklerini söyleyen Başkanımız Zeybek değerlendirmesinde; Mahallemizin en zaruri ihtiyacı sağlık ocağı. Vekilimizle birlikte Milli Emlak Genel Müdürlüğü ile yer tahsisi konusunda görüşme gerçekleştirdik. Bir alan vardı ama Milli Eğitime ait olduğu belirtildi. Görüşmeler ardından en kısa sürede mahallemize sağlık ocağı yaptırmayı hedefliyoruz. Hem İstiklal Mahallemizin hem de çevredeki mahallelerimizin sağlık alanındaki ihtiyaçlarına cevap vermiş olacağız. Hemşehrilerime teşekkür ediyorum dedi.

Vekilimiz Ali Özkaya ise açıklamasında; En büyük mutluluk mahallemizde çok önemli bir sorunun olmaması. Sağlık ocağı talebi var. Belirlenen arsayı da uzlaşmalar sonucunda İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis ederek bu talebi karşılamayı düşünüyoruz. Emeklilerimizin hastaneye gitmeden burada tedavi olabilecekleri Sağlık Ocağı ihtiyacını çözmemiz lazım. Mahalle sakinlerimizin ilettiği farklı taleplerde önümüzdeki günlerde yapılacak. Hemşehrilerimizin mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşaması en büyük dileğimiz diye konuştu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ise Başkanımız ve Vekilimizle mahallemizi ziyaret ederek talepleri aldık. Hamdolsun AK Parti'nin farkı bu. Mahalle Başkanından Vekiline kadar tüm kadrolarla birlikte vatandaşın problemleri ile ilgili çözüm noktasında gayret sarf eden bir partinin mensubu olmaktan gurur duyuyoruz. Muhtarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum dedi.

Muhtar Ahmet Tuncer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti. Günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ardından ziyaret son buldu.

Editör: Haber Merkezi