Zeybek Başkan Her Akşam Binlerce Vatandaşla Birlikte İftar Yapıyor

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Fatih Pazarında kurulan iftar sofrasında binlerce vatandaşla birlikte orucunu açtı. Vatandaşlarla bir araya gelen Zeybek Başkan sohbet etti, hatıra fotoğrafları çekindi.

Afyonkarahisar Belediyesi, on bir ayın sultanı Ramazan ayı dolayısıyla şehrimizin farklı noktalarında kurduğu gönül sofralarında toplumun her kesiminden binlerce vatandaşı bir araya getiriyor. Fatih ve Eşrefpaşa mahallesinde kurulan iftar sofraları da şehrimizde yaşayan binlerce vatandaşı bir araya getirdi. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’te programa katılarak vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. İftar ardından yapılan duada eller semaya “birlik, beraberlik” için açıldı. Dualar edildi, iftar coşkusu Afyonkarahisar’ı sardı. Vatandaşlarımız iftarlarını açtıktan sonra Başkanımızla sohbet ederek, fotoğraf çektirdi.

Sadece iftar sofraları ile değil Zafer Meydanında düzenlenen etkinliklerde ağırlanan Afyonkarahisarlılar Ramazan eğlencesine doydu. Mehter takımı ve çeşitli gösteriler ile vatandaşlarımız, gölge oyunları ve palyaço gösterileriyle de çocuklar dans ederek eğlencenin tadına vardı.

HER ZAMAN BİR VE BERABERİZ

Ramazan ayı boyunca çeşitli etkinliklerin düzenleneceğini ve iftar sofrasında bir araya gelineceğini belirten Zeybek Başkan, “İnşallah Ramazan ayı boyunca burada hemşerilerimizle bir araya geleceğiz. Bu akşam Fatih ve Eşrefpaşalı hemşehrilerimizle bir aradayız. Tabi 2 yıldır bir araya gelemedik. İftar yapamadık. Her akşam farklı bir mahallemizde iftar soframızda buluşmaya devam ediyoruz. Her zaman bir ve beraberiz. Allah bu birliğimizi daim eylesin. Ramazan ayını coşkuyla heyecanla yaşamayı bizlere nasip etsin. Ramazanımız mübarek olsun” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi