Zeybek Başkan Güvenevler Mahallesi’ni Ziyaret Etti

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in bu haftaki ziyaret durağı Güvenevler Mahallesi oldu. Talepleri yerinde aldı, gerekli çalışmaların yapılması için talimat verdi.

Hemşehrileri ile sürekli temas halinde olmaya özen gösteren Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek bu kapsamda her hafta farklı bir mahalleye ziyaret gerçekleştiriyor. Güvenevler Mahallesi’ni ziyaret eden Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Başkan Yardımcılarımız Süleyman Karakuş, Barış Dal, Mahalle Muhtarı Musa Erdal Balıbey ve daire müdürleri eşlik etti. Eski Sanayi esnafları ile de buluşan Başkanımız hemşehrilerinin talep ve görüşlerini de aldı. Vatandaşlar ile belediye hizmetleri hakkında istişarelerde bulunarak görüşlerini alan Zeybek Başkan, ziyaret ettiği işyerlerinde ise esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

ZEYBEK BAŞKAN’A VATANDAŞLARDAN YOĞUN TEVECCÜH

Yaptığı hizmet ve projelerle gönüllerde taht kuran Başkanımız, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanıyor. Güvenevler Mahallesi sakinleri de Belediye Başkanımıza yoğun ilgi gösterdi, birlikte sohbet ederek, taleplerini aktardı. Çocuklarla da yakından ilgilenen Başkanımız onlara oyuncak hediye ederek hatıra fotoğrafları çekindi.

“YERİNDE TESPİT YERİNDE HİZMET”

Yapılan gezi ve istişareler ardından açıklama yapan Muhtar Balıbey ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Sayın Milletvekilime Sayın Belediye Başkanıma nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Ayaklarına sağlık, varlıkları daim olsun inşallah. Teşekkür ediyorum” dedi.

Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ise; “Başkanımız yine eksiklikleri yerinde tespit etti. Vekilimiz ve arkadaşlarımızla birlikte bu güzide mahalleyi ziyaret etme fırsatı bulduk. Başkanıma ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Başkanımız Mehmet Zeybek; “Güvenevler Mahallemizi il ve ilçe yönetimimiz, birim müdürlerimizle birlikte ziyaret ederek cami bahçemize yapılan Kur’an Kursu inşasını yerinde inceledik. Hanım kardeşlerimizin talebi üzerine buraya bir kurs yapılıyor. En kısa sürede kurs inşasını tamamlatarak hizmete açacağız. Muhtarımızın taleplerini aldık, bire bir gezerek yerinde gördük. En kısa sürede istekleri yerine getireceğiz” diye konuştu.

Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ise Başkanımız Mehmet Zeybek’in mahalle ziyaretlerinin önemine dikkat çekerek; “Değerli Belediye Başkanımız ve yönetimimizle birlikte Güvenevler Mahallemizi ziyaret ettik. Rekortmen muhtarımızla birlikte 4-6 yaş çocuklar için yapılan Kur’an Kursu inşaatını inceledik. İnşallah en kısa zamanda hizmete açacağız. Eksiklikleri yerinde tespit ettik. Birim müdürlerimize Sayın Başkanımız gerekli talimatları verdi. Kısa zamanda giderilecek. Yerinde tespit, yerinde çözüm ve yerinde hizmet ile birlikte Belediyeciliğimiz devam ediyor. Bundan dolayı Başkanımıza, müdürlerimize ve belediye personeline teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi