Zeybek Başkan Gönüller Yapıyor

Göreve geldiğinden bu yana gönül belediyeciliği ışığında, farkındalık oluşturan yönetim anlayışını ortaya koyarak sıkılmadık el, ayak basmadık mahalle bırakmayan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, son ziyaretini Cumhuriyet Mahallesi’ne yaptı.

Muhtar Fehmi Yurtyapan’ın daveti üzerine AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve Belediye birim amirleriyle birlikte Cumhuriyet Mahallesi’ne geçen Başkan Zeybek, Öğretmen Evi’nde okul müdürleriyle bir araya geldi.

Mahallenin problemlerini yerinde gören Başkan Zeybek, kendisine yöneltilen talep ve önerileri dinleyerek yapılması gerekenleri ilgili birim amirlerine iletti. Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek; “Seçimden bu yana her ay mahalle muhtarımızla toplantılar gerçekleştiriyor, kendi aramızda sorunları ve talepleri istişare ediyoruz. Yine her Cuma da bir mahallemizi ziyaret edip vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinleyip, sorunları yerinde görüp, vatandaşlarımızla hasbıhal ediyoruz. Bugün de Muhtarımızın daveti üzerine Cumhuriyet Mahallemizdeyiz. Vatandaşlarımızın taleplerini dinledik, sorunları yerinde gördük” dedi.

Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Fehmi Yurtyapan ise Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Mahalleye yol sorununu çözüldüğünü söyleyen Yurtyapan, “Sağolsun Başkanımızın talimatıyla yolardaki sıkıntımız giderildi. Yine Camii şadırvanımızın çevresine parke döşendi. Başkanımız mahallemizin sorunlarına öncelik verdi. Kendisine ve ekibine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi