Zeybek Başkan Gençlik Oyunları Kampı’nı Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Büyük Taarruz’un 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Gençlik Oyunları" Festivali tüm heyecanıyla sürerken Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ise alandaki gençlerle buluştu.

Belediyemiz gençlere unutmayacakları bir kamp deneyimi sunuyor. Gençlik Oyunları Festivali kapsamında yapılan Gençlik Kampı, sporun takım ruhu, eğlencenin enerjisi ve doğanın tüm güzellikleri ile binlerce genci ağırlıyor. Çeşitli etkinlik ve programları Afyonkarahisar’ın geleceği olan gençlerimize sunmaya devam eden Başkanımız Mehmet Zeybek ziyaret gerçekleştirerek oyunlar oynadı, hatıra fotoğrafları çekindi. Kurulan parkurlarda verilen mücadelelere destek olan Zeybek Başkan gençlerin oyunu kazanmaları için onlarla birlikte heyecanla verilen görevi yerine getirmeye çalıştı. Renkli görüntülerin sahne olduğu kampta yoğun ilgi ile karşılanan Başkanımız Mehmet Zeybek açıklama yaparak festivalle birlikte gençlerimizin doğa ve sporla buluştukları mesajını verdi.

“GENÇLERİMİZİN HER DAİM YANINDAYIZ”

Gençlerimizin mutlu ve sağlıklı bir geleceğe sahip olmaları için tüm gücümüzle çalışıyoruz diyen Zeybek Başkan; “TEKNOFEST ve Gençlik Oyunları Festivalini bir arada yapıyoruz. Katılımın yoğun olması ve TEKNOFEST’e katılan gençlerinde yararlanması adına programları birleştirdik. 10 ilden 300 gencimiz festivalimize katıldı. Yine gençlerimizin istediği ve belirlediği sanatçıları buraya getirterek onların hoş vakitler geçirmelerini sağlıyoruz. Gençlerimizin her daim yanındayız” dedi.

‘GENÇLİK OYUNLARI’ PAZAR SON BULACAK

Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezinde bir araya gelen gençler, bir yandan samimi arkadaşlıklar kurarak sosyalleşebilme fırsatı elde ederken, bir yandan da dopdolu bir programla günün her anını eğlenceli, heyecan ve macera dolu aktivitelerle değerlendiriyorlar. Belediyemiz tarafından yapılan organizasyonla ücretsiz olarak ünlü sanatçıların da konser verdiği hem gençlere hem de Afyonkarahisar halkına hitap eden festival, pazar günü Rafet El Roman konseri ile sona erecek.

Editör: Haber Merkezi