Zeybek Başkan Gazetecileri Ağırladı

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeni ile Valiliğimiz ve Belediyemiz iş birliğinde düzenlenen programda basın mensupları ile bir araya gelindi. AFBEL Termal Otel’de gerçekleşen programda basın mensuplarının bayramı kutlandı.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek akşam yemeğinde şehrimizde görev yapan basın mensupları ile buluştu, basının önemine dikkat çekerek basın çalışanlarının gününü kutladı. Programa Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Milletvekillerimiz İbrahim Yurdunuseven, Mehmet Taytak, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt ile şehrimizde radyo, internet, tv ve gazetelerde çalışan basın mensupları ile ulusal basın temsilcileri katıldı.

BAŞKANIMIZDAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Etkinlikte Zeybek Başkan, gazetecilere görevlerini fedakârca sürdürdükleri için teşekkür etti. Basın mensuplarına hediyeler de veren Başkanımız açıklamasında; “Cenab- Allah sizlere kazasız belasız doğru ve ilkeli haber yapmayı nasip etsin. Bizim olmazsa olmazımızsınız. Güzel şehrimizin tanıtımında sizlere ihtiyacımız var. El birliği yaptığımız sürece Afyonkarahisar’ımızı nerden nereye getirdiğimizi önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz. Bu sene büyük Taarruzun 100. Yılı. Bu nedenle 130’dan fazla etkinlik planlandı. El birliği yaparak hem 100. Yılı ismine, şanına yakışır şekilde kutlamayı hem de sizlerle beraber ilimizi tanıtım noktasında bir adım daha götürmeyi Allah nasip etsin diyor, Basın Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi. Konuşmasında yapılan çalışma ve projelerden de kısaca bahseden Başkanımız, Büyük Taarruzun 100. Yılında yüzden fazla etkinlik yapılacağını aktardı, kutlamalara basın mensuplarını da davet etti.

Programda basın mensuplarının basın bayramı anısına hediyelerde veren Başkanımız hatıra fotoğrafları çektirdi, kısa sohbetlerde bulundu. 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı buluşması aile fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

Editör: Haber Merkezi