Zeybek Başkan'dan Yeni Yıl Ziyaretleri

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek yeni yıla girerken birçok yeri ziyarette bulundu.

Zeybek Başkan, yılbaşı gecesi Belediyemiz Zabıta, İtfaiye, Su ve Kanalizasyon, Ulaşım Hizmetleri başta olmak üzere AFSÜ ile Devlet Hastanesi, Milli Birlik Polis Karakolu, 112 Acil Çağrı Merkezi ve AFAD'ı ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek yılbaşında görevi başında olan Belediye personellerini yalnız bırakmadı. Moral ve destek ziyareti yapan Başkanımıza, Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven, Başkan Yardımcılarımız Süleyman Karakuş, Murat Öner, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü S. Nurullah Peker, İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan da eşlik etti. 2023 yılına saatler kala ilk ziyaret durağı Zabıta Karakolu oldu. Zabıta Müdürümüz Taner Çelik ve personelle buluşan Başkanımız mesai arkadaşlarına kolaylıklar diledi, ikramlarda bulundu.

BELEDİYEMİZ BİRİMLERİNE TEBRİK VE DESTEK ZİYARETİ

Ziyaret ardından açıklama yapan Başkanımız, 2022 yılını kazasız belasız bugün noktalıyoruz. Cenab-ı Hak 2023 yılını birlik beraberliğimize vesile kılsın. Zabıta birimimiz mesai arkadaşlarımız. Kendimizden farklı görmüyoruz. Onlara da olaysız sakin sağlıcakla geçirecekleri aileleri ile huzur içinde geçirecekleri bir yeni yıl diliyorum dedi.

Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven ise, Sayın Belediye Başkanımız ile birlikte tüm teşkilatı ve çalışma arkadaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Başarılar diliyoruz, 2023 miladi takvim yılının hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyoruz dedi.

İkinci ziyaret durağı Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü oldu. Görevi başında olan İtfaiye Müdürü Cem Kasapoğlu ve itfaiyecilerimizle buluşan Başkanımız Mehmet Zeybek, çalışmalarında kolaylıklar dileyerek, tebrikte bulundu.

İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay açıklamasında; Milletvekilimiz, Belediye Başkanımız, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Belediye Başkan yardımcılarımız ve il ve merkez ilçe yönetimimizle birlikte yeni yıl ziyaretindeyiz. Rabbim 2023 yılında kazasız belasız görevlerini ifa etmeyi nasip eylesin. 2023 seçimlerinde de Rabbim bizleri muvaffak eylesin. Tüm çalışanlarımızın, Afyonkarahisar'ımızın yeni yılını tebrik ediyorum dedi.

2022 yılını kazasız belasız atlattı, ekiplerimiz her türlü olumsuzluğa karşı teyakkuzdaydı ve başarılı çalışmalar yaptı. 2023'ünde kazasız belasız yangınlardan uzak bir yıl olmasını diliyorum. Mesai arkadaşlarımızın aileleri ile huzurlu bir yıl geçirmelerini temenni ediyor, başarılar diliyorum diyen Başkanımız ekibine hediyeler verdi.

Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven ise Afyonkarahisar Belediyesinin güçlü ve olaylara anında müdahale eden bir ekibi olduğunu belirterek; İtfaiye ekibini tebrik ediyorum. 2022'de olduğu gibi 2023 yılında da kazasız belasız işler diliyor, personele kolaylıklar diliyorum diye konuştu.

İtfaiye ekibi ardından heyet Su ve Kanalizasyon, Temizlik İşleri ile Ulaşım Hizmetleri Müdürlüklerimizi de ziyaret etti.

Bir sonraki ziyaret noktaları ise Milli Birlik Polis Karakolu, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü oldu. Yeni yıllarını tebrik ederek hediyeler takdim eden Başkanımız, çalışmalarda kolaylıklar diledi.

AFSÜ, DEVLET HASTANESİ VE 2023 BEBEKLERİNE ZİYARET

Yeni yıla dakikalar kala AFSÜ ve Devlet Hastanesi'nde şifa bekleyen hastalar, görevli personel ve yeni doğan bebekler ile aileleri de unutulmadı. Hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten heyet, çiçek takdiminde bulundu, personele moral ziyareti yaptı. En merak edilen yeni yılın ilk bebeklerine de ilk hediyelerini Başkanımız Mehmet Zeybek ve eşi Sevim Zeybek takdim etti, ailelerin sevincine ortak oldu.

Ziyaretler hatıra fotoğrafları çekilmesi ile son buldu.

Editör: Haber Merkezi