Zeybek Başkan'dan Siyasi Partilere İade-i Ziyaret

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ilimizdeki siyasi partilere iade-i ziyaret yaptı. Zeybek Başkan ve beraberindeki heyet, Demokrat Parti İl Başkanlığı, Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı ve Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığını ziyaret etti.

İLK ZİYARET DURAĞI DEMOKRAT PARTİSİ İL BAŞKANLIĞI

Ziyaret durağının ilki Demokrat Parti İl Başkanlığı oldu. Başkanımız Zeybek İl Başkanı Hikmet Bülbül, Merkez İlçe Başkanı Mahmut Tosun ve yönetim kurulu üyelerinin misafiri oldu. Afyonkarahisar hakkında sohbetler yapıldı, gerçekleşen yatırımlar ve etkinlikler ile ilgili bilgiler verildi. Karşılıklı görüş alışverişin yapıldığı ziyarette Zeybek Başkan; “Birlik ve beraberlik içerisinde olmaya ve şehrimiz ortak akılla yönetmeye devam edeceğiz. Her kesimin önerisi ve talebine büyük önem veriyoruz. Bu kadim şehir hepimizin ortak noktası” dedi.

BBP İL BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET

Başkanımız Mehmet Zeybek’in sonraki ziyaret noktası ise BBP İl Başkanlığı oldu. Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Cemil Çoker, Afyonkarahisar İl Başkanı Veysel Avşar, Merkez İlçe Başkanı Süleyman Çağlar ve yönetimi ile bir araya gelindi. Başkanımız, kadim şehrimiz için yaptığı çalışmaları aktardı. Zeybek Başkan konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise “Samimi bir ortamda BBP'li arkadaşlarımıza projelerimizi anlattık. Hep birlikte yapılan istişarelerin çalışmalarımıza büyük önem kattığını söyledik. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

YENİDEN REFAH PARTİSİ’NE ZİYARET

Siyasi partilere yönelik iade-i ziyaret programı Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı ile sürdü. İl Başkanı Gufran Çetinel ile yönetimi ile buluşan Başkanımız, görevlerinde başarı dileğinde bulundu. Belediyemizin yapmış olduğu yatırımları anlattı. Bu kadim şehir hepimizin diyen Başkanımız Mehmet Zeybek; “Başkan Çetinel ve yönetimine görevlerinde başarılar dileyerek, projelerimizi dile getirdik. Afyonkarahisar’ımızın her bir insanı bizim için değerlidir. Geleceğimizi 7'den 77'ye birlikte inşa etmeye devam edeceğiz. Bu kadim şehir hepimizin.”

ZEYBEK BAŞKAN KIZILAY’I ZİYARET ETTİ

Yoğun geçen ziyaret ve yatırım programları ardından Başkanımız Mehmet Zeybek, Kızılay Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Yakın ve yönetim kurulu üyeleri ile de bir araya geldi.

Zeybek Başkan ziyaret ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Ülkemizin önemli mihenk taşlarından birisi olan Kızılay'ımızın Afyonkarahisar Şube Başkanlığı görevine seçilen Mehmet Yakın ve yönetim kurulu üyelerine iadeyi ziyarette bulunarak, başarılar diledik. Her zaman Kızılay'ımızın yanındayız” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi