Zeybek Başkan'dan Şampiyonlara Ziyaret

“KUPAYI ÖNCE CUMHURBAŞKANIMIZA SONRA BAŞKANIMIZA GETİRECEĞİZ”

Spor şehri Afyonkarahisar, milli takımları ağırlamaya devam ediyor. Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde bulunan Ampute Milli Takımımız, kamp adresi olarak yine Afyonkarahisar'ımızı tercih etti. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Eylül ayında Polonya’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası için Kocatepe Spor Kompleksimizde kampa giren Milli Takımımızı ziyaret etti.

TAKIMLA YAKINDAN İLGİLENDİ

Ampute Milli Takımımızı şehrimizde ağırlamaktan büyük onur duyduklarını söyleyen Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Bayrağımızı gökyüzünde dalgalandıran gazilerimize her türlü imkânı sunmaya hazır olduklarını söyledi. Şehrimizi tercih eden Ampute Futbol Takımımızın idareci ve yöneticilerine teşekkür eden Başkan Zeybek, sporcularla yakından ilgilendi.

“İKİ ANTRENMAN SAHASI DAHA YAPACAĞIZ”

Afyonkarahisar’ın kamp yapan takımlar için iklim açısından son derece ideal bir kent olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, “Geçtiğimiz yıl, 80’e yakın takım Afyonkarahisar’da kampa girdi. Bize standartlara uygun iki tane daha antrenman sahası yapılırsa Süper Lig takımlarının da şehrimizi tercih edebileceği söylendi. Onlarında ihalesini yaptık. Şehrimize iki antrenman sahası da kazandıracağız. Bu vesileyle Ampute Milli Takımımızı Afyonkarahisar’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumuzu ifade ediyor, tüm sporseverleri şehrimize bekliyoruz” dedi.

“YORGUNLUK HİSSETMİYORUZ”

Ampute Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak ise misafirperverliğinden dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e teşekkür etti. Saha ve iklim şartlarının Milli Takım açısından büyük önem taşıdığını söyleyen Teknik Direktör Osman Çakmak, sporcuların zeminden dolayı antrenmanlar sonrası yorgunluk hissetmediğini söyledi.

“İKLİM VE SAHA ŞARTLARI MÜKEMMEL”

Türkiye’nin birçok şehrinde kamp yapma fırsatı bulmalarına rağmen iklim, saha koşulları ve konum açısından Afyonkarahisar’da şartların son derece güzel olduğunu kaydeden Teknik Direktör Osman Çakmak, “Türkiye’nin her tarafında kamp yaptık, ilk kez Sayın Başkanımız sayesinde Afyonkarahisar’da kamp yapıyoruz, bizim için koordinasyon çok önemli. Çocuklar sahanın zemininden dolayı yorgunluk bile hissetmiyor. Profesyonel takımlara da seslenmek istiyorum. Ampute’nin faaliyetlerini bundan sonra burada yapacağız. Başkanımızın sayesinde Türk futbolunda devrim açılacağını düşünüyorum, ikinci bir Altınordu Başkanımız sayesinde yükseliyor. Tüm bu çalışmalarımızı Avrupa Şampiyonası ile taçlandırıp, kupayı önce Sayın Cumhurbaşkanımıza, sonra da size getireceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi