Zeybek Başkan'dan Bayram Ziyareti

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Ramazan Bayramı’nın ardından ilk mesai gününde bina içinde bayramlaştığı personelin ardından bugünde Belediyemizin dış birimlerinde görev yapan personeliyle bayramlaştı.

Ziyaretleri kapsamında ilk olarak Park Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı Mobilya Atölyesine geçen Zeybek Başkan daha sonra Atık Su Arıtma Tesisini, Çevre Hizmetler Birliği’ne bağlı Katı Atık Bertaraf Tesisi ile Biyometanizasyon Elektrik Üretim Tesisini ziyaret etti.

Başkan Yardımcılarımızdan Murat Öner, Benol Kaplan ve Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş’ın da katıldığı ziyarette konuşan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, personeliyle bayramlaşan Zeybek Başkan, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek;

“Çalışma Arkadaşlarımız ile Birlikteyiz.”

Park Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı Mobilya Atölyesindeki personelimizi, Atık Su Arıtma Tesisindeki çalışma arkadaşlarımızı ve Çevre Hizmetler Birliği’ne bağlı Katı Atık Bertaraf Tesisi, Biometanisazyon, Elektrik Üretim Tesisindeki arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Geçmiş Ramazan bayramlarını tebrik ettik. Ekip arkadaşlarımızın hâl hatırlarını sorduk. Güzel memleketimize hizmet için emek sarf eden her bir mesai arkadaşıma teşekkür ediyorum.

Editör: Haber Merkezi