Zeybek Başkan Beyazıt Mahallesi’ni Ziyaret Etti

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in Cuma ziyaretleri sürüyor. Bu hafta Cuma ziyaretinin adresi Beyazıt Mahallesi oldu. Gümüşkent Cami’de Cuma namazını ada ettikten sonra çalışma arkadaşları ile birlikte mahalle ziyareti yapan Zeybek Başkan Beyazıt Mahallesi Muhtarı Ahmet Özcan ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Her Cuma farklı bir mahalleye ziyaret gerçekleştiren Zeybek Başkan’ın bu haftaki ziyaret durağı Beyazıt Mahallesi’ydi. Muhtar Özcan ve vatandaşlarla buluşan Zeybek Başkan talep ve önerileri dinledi. Mahalleye yapılacak olan yeni yatırımların istişaresi edilirken, yapılmış olan yatırımların da son hali değerlendirildi. Yapılan değerlendirme toplantısı ardından mahallede gezinti yapan Zeybek Başkan çocuklarla da yakından ilgilendi, oyuncak hediye etti. Ayrıca hasta ziyareti de yapan Zeybek Başkan vatandaşların sorunları ile ilgilendi, sohbetler gerçekleştirdi. Başkanımız Mehmet Zeybek’in ziyaretine Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanımız Ziya Coşkun Karadeniz ve birim müdürleri eşlik etti.

“ÇALIŞMAYA DEVAM”

Şehrin dört bir yanına en iyi hizmeti götürmenin gayreti içerisinde olduklarını belirten Zeybek Başkan, “Gönül belediyeciliği ilkeleriyle hareket ederek esnaf ve vatandaşımızı ziyaret ediyor, sorunları yerinde tespit etmenin yanı sıra talep ve önerilerini dinliyoruz. Mahallemizdeki eksiklikleri tespit ederek bunların giderilmesi için talimatlar verildi. Hemşehrilerimizin fikirlerini almak ve görüş alışverişinde bulunmak için yaptığımız bu ziyaretler son derece verimli geçiyor. Yürüttüğümüz hizmetleri, mahallelerimiz için planladığımız projeleri yerinde görerek, mahalle sakinlerimizle istişare ettik. Halkımızın bizlerden olan taleplerini yerinde görmek ve bire bir sorunları ile alakadar olmak adına bu tür ziyaretlere önem veriyoruz. Çalışmalarımız devam edecek. Muhtarımıza ve hemşehrilerime teşekkür ediyor Ramazanlarının hayırlı ve mübarek olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven ise Zeybek Başkan’a teşekkür ederek, mahalle ziyaretleri ile verimli istişareler yapıldığını bunun neticesinde yatırım ve projelerin güçlendiğini belirtti. Ziyaret, hatıra fotoğrafları çekilmesi ile son buldu.

Editör: Haber Merkezi