Zeybek Başkan Basın Mensuplarını Ziyaret Etti

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Basın Mensupları Dayanışma Derneği ile Afyonkarahisar İnternet Medya Birliği’ni ziyaret etti. İlk ziyaretini Basın mensupları Dayanışma Derneği’ne gerçekleştiren Başkanımız, burada Dernek Başkanı Mustafa Dağhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı. Ziyarete ve Dernek Başkanı Dağhan’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Ahmet Sarlık, Arif Yağcı, Mustafa Türk ve Resul Sündük katıldı.

“GAZETECİLİK BÜYÜK EMEK İSTİYOR”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Dernek Başkanı Mustafa Dağhan, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yaklaşık bir yıl önce kurulan derneğin 50’ye yakın üyesi olduğunu aktaran Basın Mensupları Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Dağhan muhabiri bulunan tüm ilçelerde yapılanmayı tamamladıklarını ifade etti.Toplumumuzun olmazsa olmazlarından olan mesleklerinden birinin gazetecilik mesleği olduğunu hatırlatan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ise “Halkımızı doğru bilgilendirme adına sizlere büyük ihtiyaç var. Haber yapmak, gazetecilik gerçekten büyük emek ve özveri isteyen bir meslek. Emeğinize, yüreğinize sağlık” dedi.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in bir sonraki ziyareti ise İnternet Medya Birliği Başkanı İsmail Ögeday ve Yönetim Kurulu üyelerine oldu. Ziyarette Yönetim Kurulu Üyeleri Soner Gürsan, Muhittin Çekdemir, Muhsin Çekdemir ve Dilek Tür katıldı.

“HAKLI ELEŞTİRİYE HER ZAMAN AÇIĞIZ”

Zeybek Başkan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Birlik Başkanı İsmail Ögeday, kendisine desteklerinden dolayı kendisine teşekkür etti.Doğru haberin her zaman yanında olduklarını ifade eden Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, “Basın bizim olmazsa olmazlarımızdan. Sizleri kendimizden farklı görmüyoruz. Doğru yapılan haberin her zaman yanındayız. Her türlü eleştiriye sonuna kadar açığız. Haklı eleştiriye sonuna kadar açığız, ama haksız eleştiri olduğu zaman da cevap hakkımızı kullanıyoruz. Bu vesileyle her zaman yanınızda olduğumuzu bir kez daha hatırlatmak istiyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi