Zeybek Başkan Afyonlu Öğrencilerle Buluştu

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve eşi Sevim Zeybek, Afyonkarahisar Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin davetlisi olarak İstanbul’da okuyan Afyonkarahisarlı öğrenciler buluşmasına katıldı.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek; 350 Afyonlu üniversite öğrencisi, 150’nin üzerinde Afyonlu Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve yöneticileri, işadamları ve bürokratlar ile bir araya geldi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in ev sahipliğinde Valide Sultan Gemisi ile boğaz turu’nun yapıldığı organizasyona Belediye Başkanımızın yanı sıra Afyon Eğitim Vakfı Başkanı Hüsnü Serteser, Okan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Mustafa Koçak, AFYONMADEF Federasyon Başkanı Ömür Gülseven, İstanbul AFSİAD Kurucu ve Onursal Başkanları, işadamları, dernek başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Programda Gençlerin Başkanımız Mehmet Zeybek’e sevgisi ve ilgisi oldukça yoğundu. Afyonkarahisar’da yapılan çalışmalar, yatırımlar ve yeniliklerin anlatıldığı toplantıda bol bol hatıra fotoğrafları çekildi.

“HER ALANDA ÖĞRENCİLERİMİZİN DESTEKÇİSİYİZ”

Her alanda öğrencilere ve eğitime olan desteğini sürdüren Belediye Başkanımız hemşehrileri ile bir araya geldiği programda; İstanbul Afsiad'ın davetine icabet ederek Afyonlu üniversite öğrencileriyle buluşmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Afyonkarahisar Belediyesi’nin çalışmalarından da bahseden Başkanımız, birçok alanda ilkleri başardıklarına dikkat çekerek “Afyonkarahisar’da aşk ile hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Kısa süre önce Afyonkarahisar’da hayal edilen teleferiğimizin yer teslimini yaptık. 100 milyon liralık bu yatırımımızı bir yıl içinde hizmete almayı hedefliyoruz. Elimizden geldiğince Afyon’u yaşanılabilir bir şehir haline getirmek istiyoruz. Birçoğunuzun belki çocukluğunun geçtiği Uzun Çarşımız var. Maalesef şehre yakışmayan bir görüntüsü var, burada sokak sağlıklaştırma çalışmasıyla tabela ve kablo kirliliğini ve trafik yoğunluğunu azaltarak Afyon’a farklı bir vizyon kazandıracağız. Kısa sürede bitirip hizmete alacağız. Alt yapı çalışmalarımız yine son sürat devam ediyor. Büyük Taarruzun 100. Yılı dolayısıyla 100 etkinlik planlamıştık. Bu sayı 130’u bulacak. 30 Ağustos 4 Eylül tarihleri arasında Dünya Motokros Şampiyonasını bu yıl 4. Kez yapacağız. Gastronomi şehriyiz. İlk festivalimizi geçtiğimiz yıl gerçekleştirdik. Dünyanın birçok ülkesinden ünlü otel şefleri bu etkinliğimize katıldı. Yine büyükelçilerimizi ağırladık. Bu yılda geniş katılımlı olarak gastronomi festivalimizi kutlamayı hedefliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde şehrimizi hak ettiği yere getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. İşadamlarımızdan büyük destek alıyoruz. Tüm STK’larımız ve odalarımızla uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Afyon’u elimizden geldiğince yurt içi ve yurt dışında tanıtmaya devam edeceğiz. Ev sahipliğinden dolayı Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen ve İstanbul Afsiad Başkanımız Hüseyin Çelik ve yönetimine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi